Ny favorit i min hudplejerutine: Korres Cleanser

Sparse brows? Here’s to KA-BROW!

benefit, benefit kabrow, benefit ka-brow, ka-brow, kabrow, review, eyebrow makeup, eyebrows, brow makeup, makeup, øjenbryn, tips, sparse brows, få øjenbrynshår, blog, blogger, beautyblog, beautyblogger, skønhedsblog, bbloggers, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight benefit, benefit kabrow, benefit ka-brow, ka-brow, kabrow, review, eyebrow makeup, eyebrows, brow makeup, makeup, øjenbryn, tips, sparse brows, få øjenbrynshår, blog, blogger, beautyblog, beautyblogger, skønhedsblog, bbloggers, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight

Lige siden jeg fik fingrene i denne finurlige indpakning til et Benefit-event, har jeg brugt den på mine bryn næsten hver dag. Ka-Brow er en slags bryn-“pomade” – lidt samme konsistens som en gel liner. I toppen sidder en lille pensel, der gør sig rigtig fint til at påføre den med.

Mine bryn er som sådan “store” nok, men hårene sidder ikke særligt tæt. Derfor har jeg altid brugt øjenskygge til at fylde dem ud, men dette produkt er bare lige stadiet over. Ka-Brow er uden tvivl det bedste, jeg nogensinde har gjort for mine bryn! Formlen er utroligt drøj, så den holder i lang tid. Samtidig betyder det, at man skal bruge meget lidt, hvis man som mig ønsker en naturlig effekt. Jeg påfører som sagt Ka-Brow med den medfølgende pensel og i mange, lette strøg. Det giver de fineste, naturlige og fyldige bryn (som man let kan bygge op til at være mere dramatiske, hvis man ønsker det).

Foruden alt dette, så mener Benefit det, når de siger, at den holder i 24 timer! Det er så vildt, hvor meget dette produkt kan holde til – jeg har haft den på hver dag i Grækenland, og selv efter 30 dukkerter i pool og strand har mine bryn ikke rykket sig en milimeter. Go, go, go ;)

Læs mere om Ka-Brow lige her og gå på opdagelse i Benefit’s bryn-univers her – Så kan du finde dit perfekte match :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit i min hudplejerutine: Korres Cleanser