Pas godt på kroppen med Faaborg Pharma

Sparkle all day | Full face w. Anastasia Beverly Hills

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Jeg er helt vild med det her look, som jeg fik sat sammen, da jeg ville prøve min nye Subculture palette. Ja, faktisk ville jeg bare gerne lave et look med alle de fine Anastasia produkter, som jeg efterhånden har fået fingrene i! Så det gjorde jeg. Jeg er selv en sucker for pink nuancer og masser af glow, og det er præcis, hvad dette look beskæftiger sig med. Det er virkelig simpelt at lave, så hvis du er lige så hooked på det som jeg er, så følg med nedenfor, hvor jeg guider til, hvordan jeg har brugt de forskellige produkter.

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Til dette look har jeg brugt:

  • Anastasia Beverly Hills Subculture palette – farverne Cube, Rowdy og Mercury
  • Anastasia Beverly Hills Brow Definer i Medium Brown
  • Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo i Medium Brown
  • Anastasia Beverly Hills Highlighting Duo Pencil i Shell / Lace
  • Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar (julenyhed) – Starburst
  • Anastasia Beverly Hills Holiday Blush Kit (julenyhed) – Radiant
  • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick i Pure Hollywood

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Øjenskygge

Jeg brugte Cube på hele øjenlåget, som er den fineste, nærmest holografiske øjenskygge. Der er masser af shine, og alt afhængigt af lyset bliver de lyserøde pigmenter mere eller mindre synlige.

Som “eyeliner” brugte jeg Rowdy, som er en smuk, dyblilla/brunlig nuance, der komplimenterer Cube virkelig flot. For at få looket skarpt brugte jeg min Liner.designer fra Beauty Blender, som hjælper en til at skabe den perfekte liner. Den kan virkelig anbefales!

Langs nederste vippekant brugte jeg lidt af Mercury for at skabe lidt mere dybde.

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Bryn

Brynene lavede jeg henholdsvis med både blyant og pudder. Jeg brugte først blyanten og derefter pudderen for at skabe lidt mere fylde. Jeg highlightede først under brynet med den matte side af Highlighter Duo Pencil.

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Base

Som base brugte jeg min fantastiske Nordic Veil Foundation og concealer fra Idun Minerals samt min Hoola bronzer fra Benefit. Highligter og blush leverede Anastasia til gengæld, og jeg er head over heels for de to paletter, I ser her!

Glow Kit “Sugar” har de mest fantastiske nuancer, som alle bliver brugt flittigt. I dette tilfælde brugte jeg Starburst. Her har vi at gøre med højpigmenterede highlighter, som virkelig holder i mange timer. Det er første gang, jeg prøver highlighter fra Anastasia, og jeg er mildt sagt ret hooked nu. Til dette look har jeg fokuseret highlighteren på kindbenene, men også lidt på brynbenet.

Holiday Blush Kit er ligeledes blushes af rigtig høj kvalitet med farver, som alle let kan bruges. De enkelte blushes har ikke navne, men jeg brugte den nederste venstre blush til dette look.

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

Læber

På læberne brugte jeg Anastasia’s liquid lipstick i farven Pure HollywoodKenderen vil nok vide, at vi her har at gøre med en meget mat læbestift, og det er ikke hvad man kan sige om mine læber her. Jeg har nemlig duppet Eight Hour Cream på efterfølgende. De blev de virkelig plump og lækre af! Jeg kan rigtig godt lide denne farve, men er knapt så god til mat læbestift, da jeg synes, det sætter sig for meget i rillerne. Derfor var det den perfekte løsning, og jeg synes også, det komplimenterer looket rigtig godt!


anastasia beverly hils, look, makeup, makeup look, anastasia brows, anastasia highighter, subculture palette, blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, anastasia highlighter palette, anastasia blush palette, linerdesigner, liner designer, beauty blender, face makeup, eye makeup, dk, bloggers delight, camillanoergaard.dk

… And that’s it! Virkelig simpelt, hvis I spørger mig. Jeg var ret ked af, at jeg ikke skulle videre afsted i byen, ha! Jeg håber i hvert fald, at I synes om det og har fået lidt inspiration til jeres næste looks :*

 

Alle produkter nævnt i dette
indlæg er sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas godt på kroppen med Faaborg Pharma