Min hudplejerutine

Søndagsshopping: Spar 20% på Vita Liberata og James Read i dag

james read tan, james read, vita liberata, rabat, tilbud, shopping, online, webshop, blog, blogger, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, body blur, 10 minute tan, trystal minerals

Foruden St. Tropez er James Read og Vita Liberata helt klart favoritter i min bog, når det kommer til selvbrunerprodukter. Ofte finder jeg dog produkterne en anelse pricy. Derfor er det lidt lækkert at opdage, at man kan erhverve sig lækre produkter fra begge mærker med hele 20 % rabat i dag.

Alle de populære produkter fra både James Read og Vita Liberata er at finde i puljen. Det sker lige nu – og kun i dag – inde hos nicehair.dk. Blot en lille serviceinfo, hvis der er andre end mig, der sidder og stirrer ud i gråvejeret på denne sommerforladte søndag ;-)

xx

2 kommentarer

  • Jeg har den mist fra James Read. Kan anbefale den, hvis man kan holde lugten ud af selvbruner :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • James Read er SÅ godt! Jeg undgår helst lugten, hvis jeg kan – men hvis det kan vaskes af igen, er det altså heller ikke værre :D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hudplejerutine