Læbenyheder fra Clarins

Fra os til jer: Få 10% på din næste behandling hos Soli Cph

Brow Lamination hos Soli Cph

Er du blevet nysgerrig på at prøve brow lamination, eller leder du måske efter et nyt sted, der kan klare dine vipper, negle eller en god ansigtsbehandling med kyndige hænder og en pris, der er til at betale? Så ved jeg godt, hvem jeg vil anbefale, og hun vil gerne give dig 10% på din første behandling.

Brow Lamination hos Soli Cph

Jeg er blevet rigtig glad for Soli. Som du også kunne læse i mit tidligere indlæg om brow lamination, var jeg med det samme hooked på både behandlingen og Kathrine som behandler. Siden er Kathrine flyttet til de skønneste lokaler i Vanløse, og jeg har været forbi for at få fixet mine bryn igen. Samtidig var Kathrine så sød at forære mig en shellac-behandling med de fineste sommerfarver, som I kan ane her på første billede.

Priserne hos Soli er i forvejen rigtig gode, hvis du spørger mig. Derfor har det også været en nem beslutning for mig at fortsætte med at få lavet mine bryn hos dygtige Kathrine. Hvis du selv har lyst til at aflægge Soli et besøg, har Kathrine og jeg aftalt, at mine læsere kan få 10% på første behandling – du skal bare nævne mig, når du betaler.

Soli tilbyder efterhånden en hel del behandlinger. Senest er lash extensions kommet på “menukortet” med ansættelsen af en ny medarbejder, Linh, der efter sigende er en stjerne til vipper!

Du kan se alle behandlingerne og booke din tid lige her :-)

 

Reklame: Jeg har fået behandlinger foræret
af Soli, men betaler også selv nogle af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læbenyheder fra Clarins