Endelig i DK | Carmex Original Stick

Soft pink makeup

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delightDet er nok ret åbenlyst, at let, naturlig makeup og nude toner er det, der trækker mest i mig. Derfor skal det jo ikke være kedeligt, og jeg elsker at lege med forskellige variationer af et nude look!

For nyligt har jeg fået fingrene i den smukkeste liquid lipstick fra Anastasia i “Pure Hollywood”. Det så jeg som den perfekte anledning til at lave endnu et nude look med sarte toner. Her med matte læber, glimmer på øjenlågende og masser af fokus på flot hud med masser af glød.

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delight

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delightMatte læber – en kunst i sig selv

Jeg har faktisk ret svært ved at bruge læbestifter som denne. Det er SÅ flot med matte farver, der bare holder gennem al slags vind og vejr (og mad og drikke ;-)), men følelsen af, at de er helt tørre, kan jeg ikke lide. Det er nok fordi jeg konstant smører læberne ind i læbepomade og er lettere afhængig af den friktion, det skaber. Men alle skal starte et sted, og jeg vil gerne prøve at blive bedre til det dér med mat læbestift – for jeg synes virkelig, at det kan gøre meget for et look!

Det er dog ret vigtigt med især denne formular, at læberne er godt fugtet forinden. Selv om mine var det, satte den sig stadig i rillerne. Jeg vil klart anbefale in lip primer som Mac’s Prep+Prime Lip i dette tilfælde. Anastasia har også deres egen lip primer (find den her) – den har jeg dog ikke prøvet endnu. Det er der måske nogle af jer, der har?

Når dét så er sagt, så er jeg virkelig vild med alt ved Anastasia’s Liquid Lipstick. Den er nem at påføre med den bløde applikator og tillader virkelig en at “forme” læberne. Pigmenteringen er vild, og læberne bliver fuldt dækket. Jeg er ret imponeret og skal helt sikkert prøve at give mig i kast med lidt flere farver derfra! Næste gang bliver det bare med en primer under :D

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delightMin makeup

Til dette simple look brugte jeg en masse skønne produkter, der alle er helt igennem fantastiske til at skabe masser af glød, og så selvfølgelig Anastasia’s Liquid Lipstick i farven “Pure Hollywood”.

Se den fulde liste med en kort gennemgang nedenfor :-)

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delight, makeup, makeup stash, high-end makeup, anastasia beverly hills, sephora, chanel, beauty blenderJeg har brugt:

Her er en liste over den makeup, jeg brugte til mit forholdsvist simple look. De er alle sammen favoritter i min bog – har du prøvet nogle af dem?

 • SEPHORA Blush to go “Miss Spicy” – 110 kroner her
  – En virkelig god cremeblush, som er nem at påføre og holder godt. En klar budgetfavorit her – og så er den jo meganuttet at se på.
 • SEPHORA Tinted & Cooling eye primer “Shimmer Nude” – 101 kroner her
  Primeren er rig på glitter, hvilket egner den perfekt til et nude look med kant. Her har jeg brugt den helt for sig selv, og jeg er ret vild med resultatet. Den kan også bruges under andre øjenskygger, hvor den lægger en rigtig god base og sørger for, at øjenskyggen binder sig og holder bedre.
 • Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle – 295 kroner her
  Muligvis den fineste highlighter på markedet lige nu – både udenpå og indeni! Emballagen er, som altid med Benefit, sindssygt cute, og så gemmer der sig en virkelig god, nude-pink pudder highlighter indeni. Den er god, fordi den giver præcis den mængde highlight, som jeg i hvert fald personligt foretrækker. Den giver det dér subtle highlight, som på ingen måde kager på huden.
 • Anastasia Beverly Hills Brow Powder “Brunette” – 229 kroner her
  Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at jeg er en sucker for flot indpakning, og denne brynpudder falder utvivlsomt under den kategori! Anastasia er kendt for deres brynprodukter, så denne her skuffede naturligvis ikke. Det er altid en god produkt at bruge pudder, hvis man ønsker et mere naturligt look.
 • Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer – 240 kroner her
  Ultimativ favorit. Jeg bruger den hver dag, og den giver mig den flotteste glød. Jeg elsker, at den er mat – det ser langt mere naturligt ud, og når man i forvejen bruger highlighter, er der absolut ingen grund til, at der også skulle være glimmer i min bronzer.
 • Vita Liberata Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals – 220 kroner her
  En rigtig god pudder og selvbruner i ét og samme produkt. Læs min fulde anmeldelse her
 • Anastasia Beverly Hills Highlighting Duo Pencil – 189 kroner her
  Jeg er vild med denne highlighter, som både har en mat og shimmery ende. Jeg bruger den matte – nogle gange efterfulgt af shimmer – under brynet for at indramme det bedre, og så bruger jeg den shimmery ende i min inderste øjenkrog, hvor den virkelig gør underværker! I love it!
 • Beautyblender Swirl – 159 kroner her
  Det er faktisk første gang, jeg har brugt en BeautyBlender. Jeg kan sige så meget som, at jeg har prøvet andre tilsvarende makeupsvampe, and they’re nothing like this! Det her er bare the real deal, og sådan er det. Gør den fugtig under rindende vand først og påfør foundation etc. med den, og du får det smukkeste, dewy look.
 • Chanel Vitalimiere Aqua – 330 kroner her
  Jeg løb faktisk tør for denne foundation selvsamme dag, som jeg tog billedet og lavet denne makeup. Det er der en grund til, for den er ganske fantastisk! Hvis man er til let dækning, der ikke kan mærkes på huden, er denne her din ven. Huden bliver så fin og frisk at se på – og så har den solfaktor 15.
 • Becca First Light Priming Filter – 280 kroner her
  En virkelig god primer, som både opfrisker og udjævner. Perfekt som base for din foundation – eller bare for sig selv. Lad dig ikke skræmme af farven, som blot er til for netop at lysne og udjævne.
 • Emite Millesis Active Eye Light – 250 kroner her
  Der er kommet en konkurrent til min Naked Skin concealer fra Urban Decay. Ja, jeg vil faktisk næsten påstå, at den er blevet overgået. Jeg er så positivt overrasket over denne concealer, som lysner området under mine øjne op som intet andet. Ingen mørke rander, og så kan man overhovedet ikke se, at man faktisk har makeup på området. Helt fantastisk!
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick “Pure Hollywood” – 220 kr. her
  Sidst men ikke mindst, the star of the show. Jeg behøver ikke sige mere her, tror jeg ;-)

soft pink, makeup tutorial, makeup, pink makeup, pink lips, nude lips, nude makeup, nude lipstick, anastasia pure hollywood, anastasia liquid lipstick, anastasia liquid lipstick pure hollywod, pure hollywood, nude lipstick, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, dk, bloggers delight, makeup, makeup stash, high-end makeup, anastasia beverly hills, sephora, chanel, beauty blender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig i DK | Carmex Original Stick