BECCA CHAMPAGNE POP

Soft hair wonders

soft hair, maria nila, true soft, maria nila true soft, vegan haircare, haircare, dry hair, sugarbear hair, sugerbear, hair supplement, tørt hår, hårpleje, bedste hårkur, best dry hair care, blog, blogger, carola, carola blog, dk, camilla nørgaard christensen, bloggers delight

Inden for det seneste år er jeg stoppet med at lysne mit hår. Noget, der kræver tålmodighed og tilvænning, men som bestemt også har været det rigtige valg. Når jeg ser mig selv i spejlet nu, forstår jeg ikke engang hvorfor jeg havde et behov for at afblege mit hår, når det allerede er lyst og faktisk viser sig at have en ret cool farve nu.

Anyhow, med beslutningen om at stoppe med afblegningen, er jeg selvfølgelig også blevet mere opmærksom på at pleje håret bedre. Det handler både om at skære ned på stylingen (går mindre godt), fokusere på kure og kosttilskud og sidst men ikke mindst bruge den rigtige pleje.

Foruden Kérastases Densifique kur, som bestemt har hjulpet mit hår til mere fylde, har jeg været utroligt begejstret for Maria Nila og Sugarbear Hair i denne proces. Mens Maria Nilas True Soft-serie uden tvivl er noget af det hårpleje, som har haft den allerbedste effekt på mit hår, og som kan efterlade det blødt og lækkert efter vask, så har Sugarbear hjulpet med at styrke det indefra.

True Soft serien fra svenske Maria Nila er, som I måske allerede ved, 100 % vegansk. Produkterne i serien indeholder arganolie, der er kendt for sine blødgørende egenskaber, og er specielt udviklet til at modvirke tørt, skadet og porøst hår. Derudover er de uden sulfater og parabener! Hvis du er en af dem, der har været rigtig “ond” ved dit hår og trænger til et rehab, så vil jeg varmt anbefale denne serie – og en klipning ;)

Sugarbear Hair er for nyligt kommet til Danmark, og lanceringen er bestemt ikke gået stille hen, synes jeg. Med så stor hype, som produktet har i USA, var det da næsten også umuligt, at vi ikke ville blive begejstrede for det hjemme i lille Danmark. Dette (sindssygt velsmagende) kosttilskud bygger på biotin, folsyre og C-vitamin, som alt sammen bidrager til en sund hårvækst og øget glans. De små søde sager er vegetariske og uden kunstige sødestoffer. Det bedste resultat ses efter 3 måneder – og jeg er allerede ret begejstret efter de små to måneder, jeg har tygget på dem :)

 

Har I prøvet noget af ovenstående – eller har I måske nogle produkter eller ritualer, I selv sværger til, når håret trænger til en kærlig hånd? :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BECCA CHAMPAGNE POP