Miljøbevidst brusebad - nye koncentrerede shower gels fra Yves Rocher

Snyd dig til sommerglød

selvbruner, bb cream, bodyshop, the body shop, st. tropez, st tropez, bareminerals, self tan, faux tan face, face tan water, eco by sonya, blog, blogger, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bedste selvbruner, bloggers delight

Jeg misunder tit mine venner og bekendte for at være i stand til at suge solstrålerne til sig og gå rundt med lækker, solkysset hud stort set hele sommeren. Mest fordi, at jeg selv efter to uger i sydens sol ikke vil kunne se meget mere end et fregnet fjæs. Bevares, jeg kan godt lide mine fregner, men lidt ekstra farve ville altså ikke skade. Derfor er jeg efterhånden ret erfaren, når det kommer til at snyde sig til det. Her kommer fire ret forskellige produkter, som alle har samme formål: sommerglød!

selvbruner, bb cream, bodyshop, the body shop, st. tropez, st tropez, bareminerals, self tan, faux tan face, face tan water, eco by sonya, blog, blogger, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, bedste selvbruner, bloggers delight

Den innovative: St. Tropez Self-Tan Express Sheet Mask, ca. 75 kr.
Det her produkt er virkelig spændende! De fleste af os kender nok efterhånden sheet mask-trenden, som har været over os i et års tid. St. Tropez’ version fungerer ved, at masken lægges på ansigtet inden sengetid i 5-15 minutter alt efter, hvor intens en tan, man ønsker. Når masken tages af, er det en god idé at smøre det overskydende serum ud i ansigtet (og evt. ned langs halsen og décolletage, hvis der er meget af det – husk nu at vaske hænder!). Efterfølgende lader man masken gøre sin magi, og så skulle man efter sigende vågne op som havde man været to uger i sydens sol. En anmeldelse fra en pålidelig kilde fortæller mig, at jeg virkelig skal glæde mig til at prøve den her!

Den økologiske: Eco by Sonya Face Tan Water, ca. 250 kr.
Denne veganske selvbruner til ansigtet kommer i en lidt anderledes form, end mange af os er vant til. Den er nemlig lige så tynd som en micellar water. Selv om det måske kan lyde en anelse bekymrende, vil jeg dog mene, at den er ret idiotsikker. Jeg bruger den ved, at jeg hælder lidt ud i hænderne og klapper/smører ind i ansigt og hals. Her ser man resultater i løbet af nogle timer. Fordelen ved denne er klart, at den er meget velegnet til sart hud (som jeg selv ligger inde med), er antibakteriel og indeholder anti-age egenskaber. Derudover giver den et meget naturligt resultat, hvilket igen gør, at den egner sig godt til dem, der ikke har en helt sikker hånd, når det kommer til selvbruner.

Den effektive (farlig men undo-able): The Body Shop Honey Bronze Bronzing BB Cream, 185 kr.
Okay venner, den her er altså ikke for sjov! :D The Body Shop’s take på en brunende BB cream til kroppen (hvis der overhovedet findes andre?) har mange flere fordele end bare at redde vores vinterblege ben. Den giver nemlig også fugt og udjævner hudtonen, samtidig med, at den skjuler evt. urenheder som ar og blå mærker. Den egner sig nok især til, hvis man skal flashe ben. Her er mit bedste råd at sørge for velfugtet hud forinden. Derudover er den drøj i brug, så det handler om at bruge de rette mængder (tag evt. lidt efter lidt) og smøre den hurtigt ud. Når man ellers lykkes med det, giver dette produkt dig fluks sommerbrune stænger! Skulle man fejle i forsøget, er den let at vaske af – så giv jer bare i kast med det ;-)

Den gradvise tan: BareMinerals Faux Tan Face, ca. 165 kr.
Det kan nok godt ses på den falmende emballage, at det her har været en favorit i lang tid. Det er en rigtig god go-to selvbruner, som giver en god, gradvis tan. Man ser resultater fra første dag og kan bygge den op, som man vil. Jeg har aldrig oplevet streger og pletter, og i og med, at cremen er farvet, er det nemt at sørge for, at man kommer hele vejen rundt. Det er bare hele vejen rundt et rigtig fint produkt – også til pengene!

Den anbefalelsesværdige, som ikke lige passede ind i billedet:
Hihi – jeg har skrevet en del om Marc Inbanes selvbruner her. Det er uden tvivl mit foretrukne produkt til kroppen for en instant tan. Den fungerer som en at-home spraytan, og man skal være opmærksom på, at man ikke sprøjter laget ujævnt på, men følger man op med en handske, går det sjældent galt. Jeg synes helt sikkert, at I skal gå ind og læse anmeldelsen, hvis I er ude efter en ny, god selvbruner til kroppen!


Jeg håber, I kunne bruge mine bud til gode selvbrunere. Det kan i hvert fald godt være lidt af en jungle derude, synes jeg!

Har I selv et selvbrunerprodukt, I bare sværger til?

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miljøbevidst brusebad - nye koncentrerede shower gels fra Yves Rocher