KENZO x H&M

Sneak Peak: Maria Nila Head & Hair Heal

maria nila, maria nila head & hair, maria nila ny serie, maria nila vegan society , beauty blogger, bbloggers, skønhedsblogger, caroline overgaard, skønhedsblogger

Maria Nila har lanceret en ny serie, Head & Hair HEAL, og i den anledning blev der holdt den fineste pressebrunch i dag på D’angleterre i København. Selv var jeg forhindret i at komme (ØV!), men heldigvis tog Camilla derhen for os begge to og fik en goodiebag med hjem til mig. Produkterne lover at pleje og beskytte hovedbunden, modvirke skæl og hårtab, alt imens den stimulerer hårvæksten. Produkterne er lige noget for mig, så jeg glæder mig til at teste dem og anmelde dem her på bloggen:)

Xx Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENZO x H&M