Dagens tip: Drik matcha te!

Skønhedsfavoritter i juli

favoritter, skønhedsfavoritter, juli favoritter, skønhed, beauty, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, makeup, review, anmeldelse, aderma, elizabeth arden, eight hour cream, løwén, lakshmi, the body shop, jo malone, aurelia, jurlique, academié, academie, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delightJeps … jeg er sent ude. Men jeg har simpelthen bare brugt så mange fantastiske produkter i juli måned, at de fortjener lidt ekstra omtale. Derfor kommer her en lidt forsinket udgave af månedens favoritter – i øvrigt et nyt tiltag, som jeg planlægger at indføre fast i slutningen af hver måned (…fremover ;-)).

Flot, velplejet hud og lange vipper

Som I nok kan gætte ud fra mit valg af produkter, har denne måned for mig især handlet om hud – både hvad angår pleje og makeup. Min hud har gennemgået nogle forandringer den seneste måned, bl.a. var den pludselig ekstremt ujævn. Det fik jeg heldigvis hurtigt bugt med, men især i den periode blev behovet for god, dækkende makeup større. Den er også meget mere skinnende, end den plejer at være, hvilket har krævet ændringer i både hudplejerutine og valg af foundation.

Nedenfor vil jeg beskrive de produkter, jeg har haft særligt kær den forgangne måned. Enjoy!

favoritter, skønhedsfavoritter, juli favoritter, skønhed, beauty, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, makeup, review, anmeldelse, aderma, elizabeth arden, eight hour cream, løwén, lakshmi, the body shop, jo malone, aurelia, jurlique, academié, academie, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delight

favoritter, skønhedsfavoritter, juli favoritter, skønhed, beauty, blog, blogger, skønhedsblog, beautyblog, beauty blog, makeup, review, anmeldelse, aderma, elizabeth arden, eight hour cream, løwén, lakshmi, the body shop, jo malone, aurelia, jurlique, academié, academie, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, dk, bloggers delight Mine favoritter

A-Derma Sensifluid Micellar Water

Der er vist ikke så meget at sige her. Sensifluid er bare en virkelig lækker micellar water at bruge. Den fugter min hud samtidig med at fjerne makeup effektivt, og så har den en virkelig skøn, mild duft. Læs mere om den her og husk også at deltage i min giveaway med A-Derma, hvor du kan vinde et skræddersyet hudplejeprogram!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Eight Hour Cream har virkelig gjort underværker for mine tørre, sprukne læber den seneste tid. Det er som om, at den bare virker, når alt andet er utilskrækkeligt. Jeg skrubber gerne mine læber lidt, bare med vand og et håndklæde, og påfører et tykt lag. De bliver simpelthen så bløde og lækre :-)

Académie Restorative Exfoliating Night Cream

Jeg må bare få fingrene i en full-size version af denne her natcreme! Den er simpelthen fantastisk. Hver gang jeg har brugt den, vågner jeg op med en hud, der føles rigtig glat og frisk. Kan kun anbefales!

Jurlique Activating Water Essence

Endnu en mini, som virkelig har vundet mig over. Jeg har svært ved at forklare præcis, hvad denne her gør, men i korte træk er det som om, at den opstrammer og fugtmætter min hud og forbereder den rigtig godt på serum og dag-/natcreme. Den tynde væske bruger man altså efter rens, men før pleje. Den er ikke nødvendig i din hudplejerutine, men til dem, der kan lide at forkæle sig selv, kan den altså varmt anbefales. Jeg vil i hvert fald gerne have fingrene i udgaven på 150 ml.

Aurelia Revitalise and Glow Serum

Denne serum fra det probiotiske hudplejebrand Aurelia er alt, hvad man kan drømme om i en serum. Ultraplejende og med den skønneste duft af bl.a. jasmin og tuberose. Den ultimative selvforkælelse! <3

The Body Shop Matte Clay Skin Clarifying Foundation

Jeg har seriøst ikke brugt andre foundations, siden jeg tog hul på disse. Matte Clay Skin Clarifying Foundation giver mig simpelthen den flotteste finish, som er fin, jævn og mat. Den er dækkende, men alligevel naturlig. Samtidig indeholder den tea-tree, som er kendt for at bekæmpe uren hud. Den kan bruges af alle hudtyper og har nok den bedste holdbarhed, jeg hidtil har oplevet. Jeg er glad for, at jeg ligger inde med både en lys og en mat farve (Moluccan Nutmeg 055 og Tamerza Dune 026), for det betyder, at jeg kan tilpasse den og matche den til min hudtone hele året rundt. Jeg kan simpelthen ikke give den her nok ros og kan kun anbefale, at I prøver den på egen hud. Vegansk og med en pris på 125 kroner kan vi vist alle sammen være med ;o)

Lakshmi Primer Perfecting Matte Base

Sommeren 2017 blev den sommer, jeg blev en primer-pige. Jeg har ofte fundet dette unødvendigt i min makeuprutine, men nu har jeg oplevet, hvor meget en primer kan gøre for mit færdige look. Jeg er især fan af denne fra Lakshmi. Den udjævner huden rigtig flot og indeholder også lidt farve. Den efterlader en glat og lettere klistret overflade, som virkelig får din foundation til at lægge pænt. Jeg er fan!

Løwén Copenhagen Beyond – Volume & Curl Mascara

Jeg har vist efterhånden hypet denne mascara nok. En plejende og allergivenlig formel, som simpelthen giver mig de flotteste, lange, intenst sorte vipper! Jeg ser virkelig ikke frem til den dag, hvor tuben er tom, haha.

Jo Malone Wild Bluebell Cologne

Denne duft har fulgt mig det meste af sommeren. Den har den her friske, uskyldige feel over sig, som jeg slet ikke kan få nok af. Dufte skal opleves – så tag evt. selv et smut forbi Jo Malone counteren i Magasin, hvor du kan fordybe dig i deres fantastiske (unisex) duftunivers!


Det var alt fra mig for denne gang. Jeg håber, I er blevet inspireret til jeres næste beauty-køb! Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne.

Hvad har været dine favoritter den seneste måneds tid? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip: Drik matcha te!