New season faves

Skincare stuff #10 – The Body Shop Chamomile Sumptous Cleansing Butter

Jeg har egentlig altid været rimelig tilfreds med min hud. Jeg har (7, 9, 13) aldrig døjet med særligt mange urenheder eller andre problemer med min hud. MEN for et par uger siden fik jeg en del urenheder helt ud af det blå, og jeg var desperat efter noget hudpleje, der kunne rette op på det. Når man blogger om skønhed som jeg gør, kommer man til at teste rigtig mange forskellige hudplejeprodukter, hvilket huden faktisk ikke har særligt godt af. Huden har godt af en fast rutine, faste produkter. Jeg prøver så vidt som muligt at holde mig til de samme produkter og ikke skifte for meget ud, men sandheden er, at jeg synes det er enormt spændende at teste nye ting, så engang imellem bliver de altså skiftet ud. Da mit lille udbrud kom frem i mit ansigt, besluttede jeg mig dog for at samle en hudplejerutine af nogle milde produkter, som kunne have en beroligende effekt på min hud, og det er lige her, at denne cleansing butter fra The Body Shop spiller ind!

the body shop, the body shop camomile sumptuous cleansing butter, all skin types, the body shop cleansing balm, beauty, beautyblog, beautyblogger, caroline overgaard, bbloggers, skønhed, skønhedsblog, hudpleje, skincare, skincare stuff, skønhedsblog

Som sagt havde jeg brug for en mild rens til ansigtet, og da min søde mor havde givet mig denne her, tænkte jeg, at den var værd at prøve. Hudplejeguruen over dem alle, Caroline Hirons, har snakket enormt positivt om den, så jeg tænkte, at det nok ikke ville kunne gå helt galt!

For et par år siden var jeg ret skræmt af tanken om en rensebalm som denne her, da jeg har en lettere fedtet hud. Jeg tænkte, at den bare ville tilføre mere fedt til min hud, men tværtimod! Den har kun gjort min hud mere blød og klar at se på. Jeg fugter min hud med lidt varmt vand og tager derefter en lille smule af balmen i håndfladerne, varmer det op i hænderne og masserer den ind i ansigtet. Jeg bruger den både morgen og aften og nyder faktisk det her step i min hudplejerutine. Du kan sagtens bruge produktet til at fjerne din makeup med, men jeg foretrækker nu min Bioderma til det :)

Ingredienser: Ethylhexl Palmitate, Synthetic Wax, PEG-20 Glyceryl Triissostearate, Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum, Parkii (Shea) Butter, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Limonene, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Citric Acid.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for det her produkt, og det har helt sikkert været med til at få min hud back on track! Jeg kommer helt sikkert til at købe den igen, da jeg virkelig synes, det er et fantastisk produkt – og til en pris af 130 kr. har man altså ikke særligt meget at miste. Jeg har hørt rigtig godt om hele Chamomile serien, så måske man skulle prøve lidt flere produkter derfra? Lad mig endelig vide, om I er bekendte med nogle af dem!

– Caro <3

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New season faves