The Ritual of Ayurveda

Shi_sõ

Nomenclature Shi_sõ, Nomenclature, Shi_sõ, shiso, unisex, nicheparfume, niche perfume, synthetic perfume, perfume, parfume, citrusduft, citrus, frisk, fresh scent, frisk parfume, shiso, efeu, kardamomme, spearmint, verbena, solbær, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, skønhed, duft, nyhedShi_sõ er det nyeste skud på stammen fra det New York-baserede parfumehus Nomenclature. Den er opkaldt efter hovedingrediensen, som også kaldes Perilla frutescens eller kinesisk bladmynte. Derfor er det nok heller ikke heelt ved siden af, at en god mojito var det første, der dukkede op i mit hoved, da jeg duftede til Shi_sõ for første gang!

Nomenclature Shi_sõ, Nomenclature, Shi_sõ, shiso, unisex, nicheparfume, niche perfume, synthetic perfume, perfume, parfume, citrusduft, citrus, frisk, fresh scent, frisk parfume, shiso, efeu, kardamomme, spearmint, verbena, solbær, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, skønhed, duft, nyhedNomenclature

Mens der i dag findes masser af fokus på dufte af naturlig fremkost, er nicheduftene fra Nomenclature 100% syntetiske. De er alle sammensat af en række helt fantastiske ingredienser og dufter virkelig ikke som noget, man kan finde andre steder. Ydermere er indholdet i de smukke, minimalistiske flakoner baseret på ingredienser, der har været banebrydende for parfume-kunsten. Parfumerne indeholder nemlig noter fra de helt første lanceringer fra store spillere som Chanel og Dior – så fint! Du kan læse meget mere om Nomenclatures filosofi lige her.

Nomenclature målretter ikke deres parfumer specielt til mænd eller kvinder. De kan bruges af alle, og jeg synes også, at størstedelen af deres sortiment gør sig virkelig godt som unisex-parfumer. Shi_sõ er utvivlsomt den af dem, som i min optik gør det bedst på den front.

Nomenclature Shi_sõ, Nomenclature, Shi_sõ, shiso, unisex, nicheparfume, niche perfume, synthetic perfume, perfume, parfume, citrusduft, citrus, frisk, fresh scent, frisk parfume, shiso, efeu, kardamomme, spearmint, verbena, solbær, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, skønhed, duft, nyhedDet særlige ved Shi_sõ

Mens jeg selv er til de mere feminine og blomstrede parfumer, kan min objektive næse (høhø) sagtens dufte, at Shi_sõ er noget helt særligt. Det er muligvis den mest friske parfume, jeg nogensinde har haft næsen i – den er faktisk ret betagende! Parfumen indeholder, foruden shiso, blad fra efeu, kardemomme, spearmint, verbena og solbær. Det er derfor forkert at karakterisere den som en citrusduft, selvom det egentlig er det, jeg fristes til at gøre. Det må være i kraft af dens umådelige friske udtryk, som jeg normalt forbinder med citrus. Men hey, det er fedt at blive overrasket, og jeg finder brugen af urter og krydderier på denne måde ret banebrydende!

Kort og godt, så er Shi_sõ den perfekte parfume til dig, som elsker en frisk duft – den skal simpelthen opleves! Men du kommer til at slås med kæresten om den ;-)

Nomenclature forhandles bl.a. hos Storm og koster 1200 kroner.


Er du i forvejen bekendt med Nomenclatures univers, eller har du til gode at opleve det?

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Ritual of Ayurveda