N.C.P. Olfactives - en god nichenyhed til duftelskerne

Single’s Day (weekend) på sephora.dk – 25% på en masse lækkerier

Produkter fra Sephora's Single's Day kampagne

Jeg havde glemt, at Single’s Day også var en ting nu – indtil jeg tilfældigt hoppede ind på Sephoras hjemmeside og så, at de kører en stor kampagne på netop det – hele weekenden.

Her har jeg fundet nogle af de produkter frem, du kan spare 25% på denne weekend. Jeg er selv kæmpe fan af TonyMoly’s sheet masks og Clear Brow Gel fra Anastasia Beverly Hills. Benefit’s brynprodukter, som også er megagode, er også en del af kampagnen. Overordnet set er der bare virkelig mange favoritter og gode brands iblandt.

Og nej, jeg kunne heller ikke selv holde fingrene væk. Jeg har selv købt den fine bronzer fra Becca, It’s Bananas pudderen fra Too Faced, setting spray fra Anastasia, den fineste glitterøjenskygge fra Too Faced og en Boss The Scent deo til min kæreste – uden tvivl en af mine favorit herredufte of all time!

Jeg kan kun anbefale, at du klikker dig ind på sephora.dk og tjekker de 400+ produkter ud, som de kører 25% på i weekenden – medmindre du prøver at spare penge, altså 😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

N.C.P. Olfactives - en god nichenyhed til duftelskerne