Pretty hands 101

Sephora Christmas gift sets #3

too faced, too faced christmas 2016, sephora christmas sets, sephora, too faced beauty, sephora eyeshadow palette, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty bloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Så er det blevet til til mit sidste indlæg i denne her serie. I de tidligere indlæg har vi kigget på lækre læbestifter, og i denne omgang er det all about the eyes… og mere til ;)

Too Faced har været et af mine absolut yndlingsmærker i ret lang tid efterhånden. De er gode til øjenskygger, bronzers, blushes, deres matte liquid lipsticks for ej at glemme deres “Better than sex” mascara. De kan basically det hele!

Hvis man er en ægte Too Faced fan, så er det her kit altså lige sagen! Indpakningen er lidt for girly til min smag, men det er jo også indholdet der tæller :)

kattgwr256

Udover paletten, som vi kommer til at snakke om længere nede i indlægget, får man også nogle af Too Faced’s bestsellers i mini sizes med. Deres “Better than sex” mascara, som jeg har talt om mange gange her på bloggen, en af deres Melted Chocolate lipsticks samt deres Shadow Insurance øjenskyggeprimer, som jeg har hørt enormt godt om.

kattgwr257

Selve paletten består af 21 øjenskygger formuleret med rig kakaopulver, deres klassiske Chocolate Soleil Bronzer samt highlighter og blush. Faktisk alt man behøver for at kreere et look, hvad enten det er til et hverdagslook eller til fest.

Jeg er så begejstret for kvaliteten af de her produkter. Øjenskyggerne er super pigmenterede, nemme at blende og holder rigtig godt på øjet i løbet af dagen. Jeg har næsten alle Too Faced’s Chocolate Bar paletter og bruger dem stort set hele tiden, de er altså et must :)

Hele æsken ligger til en pris af 440 kr hvilket jeg personligt synes er en vanvittigt god pris i forhold til indholdet.

Sig endelig til, hvis I vil se et look eller to med produkterne, så skal jeg med glæde smække det sammen til jer :)

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty hands 101