Glow-giving wonders

Seche Vite Instant Gel Effect Top Coat

seche vite, seche vite gel topcoat, perfect nails, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Jeg har i rigtig mange år været meget trofast overfor Seche Vite topcoat. Den har altid været den bedste på markedet, intet kommer i nærheden af den. MEN! Så fik jeg det nyeste skud på stammen hjem, nemlig Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat. Siden jeg prøvede Le Mini Macaron fik jeg lidt en kærlighed til gelnegle, især dem man selv kunne lave derhjemme. Jeg er derfor MEGET spændt på at se hvordan denne her topcoat performer!

Er der nogle af jer der har prøvet den endnu? Hvad synes I? :) Jeg melder i hvert fald stærkt tilbage med et indlæg snart!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glow-giving wonders