RPL duftlys og roomspray

Sard White Musk Deodorant

sard, sard hudpleje, sard deodorant, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog

Deodoranter er nok ikke det mest sexede skønhedsprodukt, men vi bruger det allesammen, så hvorfor ikke snakke lidt om en som jeg virkelig elsker for tiden:)

Denne her bandit fra SARD modvirker perspiration og dårlig lugt. De anti-bakerielle mælkesyrer sikrer, at hudens naturlige pH-værdi bevares og forhindrer bakterievækst. Produktet indeholder arganolie, som virker astringerende og reducerer svedafsondring.

Jeg har enormt sarte armhuler (I know, super lækkert), som gør at jeg tit får eksem og røde pletter under armene hvis jeg har fingrene i en forkert deodorant. Denne her er super mild, men alligevel effektiv. Den er baseret på naturlige ingredienser, fri for alkohol, triclosan og aluminiumforbindelser. Produktet indeholder kokosolie (der ligesom arganolie er rig på E-vitamin).

Derudover er denne deodorant beregnet til sart hud og efter hårfjerning. Så man går altså ikke galt i byen med denne her. Klart en ny favorit hos mig!

Har du øget svedtendens, så har Rexona flere alternativer.

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RPL duftlys og roomspray