White Christmas

Sale hotlist #1: the shoes

shoe sale, udsalg, sale, shoes, sko, sko udsalg, blog, modeblog, tilbud, spartoo, nike, vans, french connection, shoe biz, jonak

Er det bare mig, eller starter de januarudsalg bare tidligere og tidligere? Jeg fik bunkevis af mails allerede lillejuleaften om, at udsalget var begyndt. Det er altså lidt frækt, sådan lige når alle julegaverne er købt, men fred nu være med det! Så har man jo noget at lave i juledagene, eller hvad? ;) Selv skal jeg holde mig fra alt der hedder forbrug her i januar, men man kan jo stadig drømme-shoppe lidt, så jeg laver nogle forskellige hotlists til jer med ting, jeg selv gerne ville smide i kurven. Her har jeg været inde og snuse rundt hos Spartoo, der har gang i en masse gode tilbud! Jeg ville gerne have de leo-Vans og ballerinaskoene, for sådan nogle ejer jeg jo slet ikke. Det hele er nu meget pænt, synes I ikke?

Skal I shoppe noget på udsalg, eller har I måske allerede været fremme med dankortet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Christmas