Nyt hårpleje crush: Shu Uemura

RPL XIII L’eau D’Ambre

Jeg er en kæmpe sucker for parfume og forlader sjældent hjemmet uden. Selv om jeg har et par enkelte favoritter, som jeg sværger til og kan købe igen og igen, har jeg et forholdsvist stort udvalg stående på min kommode, for jeg elsker at variere min duft efter humør og lejlighed. Med andre ord ser jeg parfume som en accessory, der ligesom en taske eller smykker kan være med til at afrunde ens look.

RPL, rpl parfums, rpl danmark, shop rpl, parfume, duft, unisex, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delight, review, anmeldelse, l'eau d'ambre, eau de parfum, rpl parfume

Den nyeste duft til samlingen er denne smukke, smukke flakon fra danske(!) RPL, der er inspireret af traditionel, fransk parfumefremstilling med et originalt, arabisk twist. Ikke nok med at se pæn ud på hylden, så er indholdet også helt fantastisk og ikke mindst unikt. Deres seks forskellige unisex-parfumer har alle en markant og bemærkelsesværdig duft, som jeg personligt er stor fan af.

L’eau D’Ambre er en lidt sær kombination af tung og frisk, som jeg ellers normalt vil opfatte som værende modsætninger, men ikke i dette tilfælde. Med en top af blodappelsin, æble og grapefrugt og et hjerte af patchouli, cedertræ, fresia og tonkabønne forenes friske citrus- og frugtnoter med en tung, blomstret duft. Tonkabønne er eksempelvis kendt for sin kraftige aroma af vanilje, tobak og frisk hø – det lyder måske lidt sært, men det fungerer altså bare! Alt sammen på en bund af rav, vanilje, tobak og sandeltræ, er der skabt en fantastisk duft, som er mere velegnet som unisex, end CK One nogensinde bliver ;-) Men altså… Jeg kan beskrive nok så meget – det er altså en parfume, der fortjener, at I selv giver den en sniffer!

Det franskinspirerede parfumehus forhandler ydermere body care og home fragrance – læs fx om deres skønne duftlys og roomspray, som Caro har skrevet om lige her.

RPL kan købes direkte igennem deres egen webshop – find L’Eau D’Ambre her.

 

Hav en dejlig lørdag <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hårpleje crush: Shu Uemura