Future

Rønsbøl Clinic Aqua Mask

Nu hvor vejret er blevet en del koldere, kan jeg virkelig mærke på min hud, at den trænger til lidt ekstra fugt. Udover at drikke en masse vand, kan en fugtmaske altså gøre underværker. Jeg har prøvet en del forskellige i årenes løb – f.eks. er Origins’ fugtmasker nogle af mine favoritter. Denne her fra Rønsbøl er nu flyttet ind på badeværelseshylden, og nedenfor vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg synes om den! :)

rønsbøl, rønsbøl hudpleje, rønsbøl skincare, rønsbøl clinic aqua mask, fugtmaske, rønsbøl fugtmaske, dansk hudpleje, skønhed, skønhedsblogger, bblogger, bbloggers, caroline overgaard, makeupblog, modeblog

Det er første gang jeg prøver et hudplejeprodukt fra Rønsbøl, og jeg har førhen kun hørt rigtig gode ting om dem. Alle deres produkter er uden parfume, parabener og farvestoffer, hvilket jo kun er en bonus!

Jeg har kun prøvet masken et par gange, og so far so good. Den er anderledes end de andre fugtmasker jeg har prøvet, da den på en måde tørrer på huden. Rønsbøls produkter er kendt for at være ret multifunktionelle, så denne her fungerer faktisk også som en fugtgivende serum (i den forstand er det jo meget rart at den tørrer på huden, haha!). Jeg påfører et jævnt lag på huden og vasker den af efter 5-10 minutter, præcis som jeg ville gøre med en hver anden fugtmaske. Min hud føles helt sikkert gennemfugtet efter brug, og jeg kan varmt anbefale dette produkt! Jeg er helt vild med, at den også kan bruges som serum; det gør hudplejerutinen lidt mere simpel.

Ingredienser: Citrus, Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Water, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Aqua, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Biosacchharide, Gum-1, Allantoin, Lysine, Diglycerin, Sodium PCA, Sorbitol, PCA, UREA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Latic Acid, Sodium Hydroxide.

Hvis I selv er interesserede i at prøve masken eller andre produkter fra Rønsbøl, så kan I finde den her <3

– Caro

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Future