The Moustirizing Cool Gel Cream

Rodial Dragon’s Blood | To nye tilføjelser til min daglige renserutine

Rodial Dragon's Blood, Rodial Dragon's Blood cleansing water, Rodial Dragon's Blood essence mist, rodial, dragon's blood, skincare, skincare news, hudplejerutine, renserutine, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camillanoergaard.dk, camillanoergaard, camilla nørgaard christensen, bloggers delight, dk, danmark, dansk, dragon's blood

Rodial er et brand, der er kommet på min radar i 2018, og jeg har virkelig fået øjnene op for kvaliteten af deres produkter. Prisen er lidt pebret, men når det kommer til kvalitet, så ved de altså virkelig, hvad de laver. Jeg er sindssygt glad for mine to makeupprodukter derfra, som jeg stadig bruger hver eneste dag som faste baseprodukter.

Senest er jeg kommet i besiddelse af flere hudplejeprodukter fra mærket, heriblandt de to, I ser på billedet her, som er en udvidelse af deres i forvejen super-succesfulde Dragon’s Blood-serie.

Dragon’s Blood Cleansing Water

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg går til den billige udgave fra Garnier, når jeg skal ud og have fat i en ny micellar water. Dog er der noget særligt ved den her. Den er både effektiv, dufter virkelig skønt og friskt, og har den bedste dispenser-pumpe! Tit undgår jeg face wash om morgenen og bruger udelukkende micellar water, hvor Dragon’s Blood Cleansing Water er virkelig god til at sørge for, at min hud er ren og fin, klar til fugtpleje og makeup. Om aftenen fjerner den makeuprester effektivt og uden på nogen måde at genere huden.

Dragon’s Blood Essence Mist

Oftest følger jeg op med nogle sprøjt af dette lille vidunder efter at have brugt Cleansing Water. Dragon’s Blood Essence Mist er virkelig lightweight og virker  lækker og opfriskende på min hud. Jeg bruger den kun morgen og aften for at spare lidt på produktet, men har flere gange overvejet at have den med på kontoret, så jeg kan bruge den i løbet af dagen. Der er mange face mists, jeg finder lidt for kraftige til at sprøjte på i løbet af dagen i frygt for, at det kommer til at fucke med min makeup, men denne her er så mild og fin, at det slet ikke er en bekymring. Kæmpe fan!


Hvilke renseprodukter synes I, skal have en særlig hyldest lige nu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Moustirizing Cool Gel Cream