Tip: Sådan får du mest ud af dine eyelash extensions

Nu kan dine vitaminpiller øge din sexlyst

RFSU Love & Energy, rfsu, vitaminpiller til kvinder, vitaminer til kvinder, rfsu vitaminer, vitaminpiller, normale slimhinder, love & energy, blog, blogger, skønhedsblog, anmeldelse, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen

De fleste af os ved godt, at vitaminpiller kan være et rigtig godt tilskud i hverdagen. Det synes jeg bestemt også – og nu findes der en version med ekstra bonus! RFSU har nemlig udviklet Love & Energy: vitaminpiller specielt til det enkelte køn med egenskaber, som især bidrager til øget energi og normale slimhinder (i kvindernes udgave) / testosteronniveau (til herrerne). Med andre ord står vi her med et banebrydende produkt, der på ganske naturlig vis giver lyst og energi – og virkningen indtræffer allerede efter en uge.

Jeg er ikke selv i et parforhold (eller specielt aktiv, ahem…), men derfor synes jeg alligevel, at jeg står med et produkt, som er værd at omtale. For med både dokumenteret effekt og money back-guarantee er der ikke rigtigt noget at miste, vel? ;-)

Sådan virker Love & Energy

Love & Energy er først og fremmest beriget med aminosyrerne L-arginin og L-citrullin og en sammensætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bl.a. bidrager til øget energi og mindsket træthed.

L-arginin bidrager til øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst. L-citrullin forstærker effekten af L-argininen.

Vitamin C, B12, B6, biotin og magnesium bidrager til et normalr energistofskifte. Vitamin C, B12, B6, niacin, magnesium og folinsyre bidrager til mindre træthed og udmattelse.

Vitamin C og E beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Dosering: 3 tabletter dagligt samme tid hver dag.

Love & Energy til kvinder

Normale slimhinder: Niacin, vitamin B12 og biotin bidrager til at bibeholde normale slimhinder.
Balanceret hormon-niveau: Vitamin B6 bidrager til at regulere hormon-aktiviteten.

Love & Energy til mænd

Normalt testosteron-niveau: Zink er et mineral, som bidrager til at bibeholde et normalt testosteron-niveau i blodet samt til normal fertilitet og reproduktion.
Spermatogenese: Selen er et mineral, som bidrager til normal spermatogenese, dvs. dannelsen af sædceller.

Effekten

Jeg vil ikke anse mig selv for at være en særligt pålidelig kilde til at dokumentere effekten, eftersom jeg ikke er i fast forhold på hverken den ene eller anden måde. Alligevel vil jeg vove at påstå, at jeg oplever en vis øget lyst og bedre energi efter indtagelse af Love & Energy i et par uger. Men – her får I lidt “ordentlig” dokumentation for effekten:

Love & Energy blev lanceret i Sverige i februar 2015 og er allerede veldokumenteret. RFSU har fået udarbejdet en undersøgelse, hvor 224 personer, ca. 50/50 mænd og kvinder i alderen 30-69 år, har medvirket og testet produktet i 20 dage.

Over halvdelen af respondenterne mærkede en effekt inden for en uge eller mindre. 15-20% oplevede ganske stor eller stor effekt af kosttilskuddet i løbet af testperioden på 20 dage. 34% oplevede lidt effekt i perioden. Af de, som opnåede en mærkbar virkning, var den mest almindelige effekt et øget energiniveau.

… De er altså også til singlepigerne!

Selv om du måske, ligesom mig, ikke er i et fast forhold og har et sporadisk (det er vel en meget god beskrivelse) sexliv, udelukker det altså ikke Love & Energy som et godt tilskud. Det er stadig vitaminer, som vores kroppe har rigtig godt af. Samtidig er det, som beskrevet ovenfor, især et forøget energiniveau, som er veldokumenteret ved indtagelse af kosttilskuddet – og dét kan vi jo alle sammen bruge! :-)


Jeg er nysgerrig – hvad er jeres holdning til et produkt som dette – og kunne I selv finde på at prøve det af? :-)

Xx

4 kommentarer

 • M

  Jeg synes det er et produkt, som helt sikkert er værd at prøve!
  Ved du om der er en grænse for, hvor længe man må tage dem? For det da næsten noget, som man har lyst til at tage resten af livet, hvis de virker ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha! De oplyser som sådan ikke en grænse for det, og hvis jeg tager et kig på ingredienserne, kunne jeg heller ikke forestille mig, at det er noget, der på nogen måde kan blive skadeligt på sigt.

   Godt at høre, at indlægget vækkede appetit! <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor kan jeg købe det? På linket synes jeg ikke der står, at man kan købe det, men bare information omkring produktet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Sådan får du mest ud af dine eyelash extensions