Ny favorit på badeværelseshylden: Origins Make a Difference Night

Review: SEPHORA Vintage Effect Filter Palette

kk96

Hvis I følger med på Instagram (@carolineovergaard), har I måske set, at jeg for små 3 uger siden var til præsentation af Sephoras efterårsnyheder. Et arrangement på Kunstforeningen Gl. Strand, som jeg længe havde set frem til. Til det event fik jeg bl.a. denne fine palette fra Sephoras egen linje med hjem. Jeg har testet produktet og tænkte, at jeg her kunne fortælle jer mine tanker om produktet. Så læs endelig med nedenfor…

sephora, sephora news, sephora vintage effect filter, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, beauty blogger, skønhed, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeupblogger, makeup blog, caroline overgaard, sephora eyeshadow palette

Paletten er inspireret af Instagrams vintagefilter, hvor cute er det lige? Farverne er SÅ flotte – den perfekte hverdagspalette, det kan man ikke tage fra den :)

kk95

Øjenskyggerne fra venstre mod højre: “Memory lane”, Cashmere coat”, “Throwback”, “#itsvintage”, “Cookie crunch”, “Distressed”, “Secret boudoir”, “Antiqued”, “Rust-ic” og “Coffee break”. 

Hvad synes jeg så om skyggerne? 

Jeg har aldrig været særligt imponeret af Sephoras egne øjenskygger, da de ikke er de mest pigmenterede. Jeg vil dog sige, at kvaliteten er blevet væsentlig bedre med denne palette, hvilket er et kæmpe plus! Dog vil jeg sige, at der er forskel på kvaliteten af de matte og glimrende skygger. De matte er slet ikke lige så pigmenterede som dem med shimmer i. F.eks er “Memory lane” ret pigmenteret (den første skygge i paletten).

Jeg vil sige, at dette er en ret god palette til dem, der ikke er vant til at bruge øjenskygger og gerne vil eksperimentere mere, da det nemlig ikke kan gå helt galt med dem her. Igen er jeg vild med farvekombinationen, da de tillader en at lave en masse fine looks på kryds og tværs af paletten.

Selv har jeg været vild med at bruge “Memory lane”, “Cookie crunch” og “Coffee break” til et blødt smokey eye :)

– Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ny favorit på badeværelseshylden: Origins Make a Difference Night