GIVE AWAY med INSTANT EFFECTS ❤

Review: Maria Nila Pure Volume

maria nila, maria nila volume, maria nila hårpleje, maria nila haircare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Jeg ved det godt. Der har været en del indlæg med Maria Nila hårpleje her på det sidste, haha! Det er simpelthen fordi jeg virkelig ELSKER deres produkter og synes at de performer virkelig, virkelig godt. Jeg fik muligheden for at teste deres Pure Volume serie og nedenfor kan I læse lidt om hvad jeg synes om de forskellige produkter. Jeg håber, at I kan lide det :)

bjhbj325

Maria Nila Pure Volume Shampoo

Jeg tror faktisk, at shampooen er mit yndlingsprodukt i serien. Jeg har rigtig meget hår, men det er alligevel ret flat og eftersom jeg prøver at få super langt hår igen, har det altså brug for lidt fylde i længderne. Shampooen indeholder B5-vitamin som har til formål at give volume og spændstighed. Ligesom Maria Nilas Tørshampoo (som jeg har snakket om HER) så indeholder denne her shampoo også Colour Guard Complex, som hjælper med at reducere det farvetab som kan forekomme når man vasker håret og varmestyler det.

Maria Nila Pure Volume Conditioner 

Når man bruger volumegivende shampoo og balsam, skal man være forberedt på, at man ikke får en helt vildt fugtgivende balsam, da det har tendens til at tynge håret. Denne her balsam er super let, men jeg synes stadig at den formår at fugte mit hår tilpas meget.

Maria Nila Pure Volume Masque 

Ligesom balsamen ovenover fugter denne her maske uden at tynge håret. Det er ikke en maske jeg rækker ud efter når mit hår virkelig trænger til fugt, men den er super god at bruge sammen med shampooen og balsamen for et lækkert og voluminøst look, som på ingen måde virker tørt.

Maria Nila Pure Volume Mousse 

Det her produkt er også en favorit fra serien. Da jeg fik denne hjem var jeg lidt skeptisk. Normalt har jeg ikke specielt gode erfaringer med mousse. Derudover er det lidt af et mormor-produkt, ikke? Denne her mousse falder altså ikke i den kategori. Den er utrolig nem at bruge, og giver et fint, ‘luftigt’ resultat. jeg masserer produktet ind i hovedbunden efter hårvask, føntørrer et voilá! Produktet føles på ingen måde klistret i håret eller noget som helst. Klart et musthave hos mig nu :)

Min kærlighed til Maria Nilas produkter vil ingen ende tage! Jeg er så begejstret for de her produkter og kan anbefale dem til alle piger derude med fint, skandinavisk hår ;)

Kærligst,

Caro

2 kommentarer

 • Signe O.

  Hvordan er duften på produkterne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er jeg ikke verdensmester i dufte, men alle Maria Nilas produkter dufter hammer godt :)
   Sådan lidt af slik/tyggegummi!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY med INSTANT EFFECTS ❤