Perfect spring attire

REN Clean Skincare

ren, ren hudpleje, ren skincare, ren clean skincare, beautyblogger, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, caroline overgaard

For cirka fire måneder siden begyndte min hud at brokke sig helt vildt. Jeg forstod ikke rigtigt hvorfor, da jeg altid plejer og passer på den. Jeg blev til sidst enig med mig selv om, at det nok har haft noget at gøre med alt for jævne skift mellem forskellige produkter og måske knapt så gode ingredienser. Derfor gav jeg RENs hudpleje et go, og, hånden på hjertet, min hud har aldrig set pænere ud. Nedenfor vil komme lidt nærmere ind på produkterne og lige give jer et indblik i hvad jeg synes om dem :)

1. REN Rosa Centifolia Cleansing Balm, 299 kr: De sidste par år har jeg været kæmpe fan af rensebalm, selvom jeg har en lettere fedtet hud. Denne her føles SÅ luksuriøs på huden! Den indeholder bl.a. rosenekstrakt, som helt sikkert bidrager til en rigtig hjemmespa oplevelse;) Når jeg har masseret produktet godt ind i huden og tilfører vand, forvandler balmen sig til en rig mælk, som blidt renser huden. Jeg bruger den ikke til at fjerne min makeup med, men mere til at rense mit ansigt godt af efterfølgende, men du kan sagtens bruge den til at fjerne makeup, og jeg har læst mig frem til, at den også er fantastisk at fjerne selv vandfast mascara med!

2. REN Clarimatte T-zone Balancing Gel-Cream, 295 kr: Denne her gel creme er perfekt til min kombinerede hud om dagen! Den er helt sikkert ikke nok til dig som døjer med en tør hud, men hvis du er ligesom mig og generelt godt kan lide gel cremer, så er denne her lige sagen. Jeg elsker at den kommer med en pumpe, så man ikke behøver at dyppe sine fingre ned i en krukke! Cremen trænger hurtigt ind i huden, så du kan sagtens påføre din makeup med det samme. Det er altså fedt på de travle morgener ;)

3. REN Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil, 349 kr: Jeg bruger en ansigtsolie hver aften under min natcreme for at tilføre min hud ekstra fugt henover natten. Dog bruger jeg den ikke i min T-zone, så faktisk kun på kinderne! Denne her er helt fantastisk og er et af de produkter, som jeg dagen efter kan se har gjort en forskel.

4. REN Wake Wonderful Night-Time Facial, 495 kr: Okay… Det her produkt er helt sikkert det, som har overrasket mig allermest og som altid skal være på min badeværelseshylde! Produktet lover en transformerende behandling, som henover natten arbejder med huden og efterlader den mere klar, ensartet, forfinet og med en mere jævn hudtone. Jeg påfører 2-3 pump om aftenen på mit ansigt efter rens (undgår øjenområdet). Om morgenen vågner man op med den pæneste version af ens hud, det er helt vildt! REN anbefaler, at man bruger produktet 2-3 gange om ugen for at opnå det bedste resultat. Selv bruger jeg det cirka to gange om ugen :) Produktet er velegnet til alle hudtyper, dog bør man ikke bruge det, hvis man har sensitiv hud.

5. REN Flash Rinse 1 Minute Facial, 449 kr: Denne her maske er fantastisk, hvis du f.eks. har et arrangement hvor din hud skal se smuk og glødende ud, men du altså ikke har alverdens tid til at gå i gang med den store hjemmespa ;) Produktet er formuleret med en stærk, vandaktiveret C-vitamin, som på kort tid efterlader huden mere fast, og så er den opstrammende og giver huden en mere ensartet hudtone. Jeg påfører gelen i ansigtet og masserer produktet rundt i små cirkulære bevægelser i et par sekunder, tilfører derefter lidt vand, hvilket aktiverer gelen til at give huden en intens dosis af aktiv C-vitamin. Jeg har læst mig frem til, at mange Hollywood stjerner bruger denne her inden de skal på den røde løber, og jeg forstår virkelig godt hvorfor!

6. REN Clarimatte Invisble Pores Detox Mask, 295 kr: Jeg elsker detoxmasker og bruger dem cirka et par gange om ugen. Jeg har en del favoritter, og denne her ligger ret højt på min liste. Jeg har prøvet den en gang for et par år siden, hvor jeg også elskede effekten af produktet. Hvis du leder efter en effektiv detoxmaske, som ikke føles ubehagelig på huden, men faktisk mere beroligende, så er denne her helt sikkert noget for dig :)

Jeg har nu testet de her produkter siden januar måned, og det virker måske lidt vildt, at jeg er så glad for alle produkterne, men de virker virkelig! De er lidt i den pricy ende, I know, men hvis du ligesom mig er begyndt at tænke lidt mere over hvilke ingredienser vi smører i ansigtet, så ville jeg helt sikkert give REN et kig. Jeg er i hvert fald blevet fan! Jeg må lige snart få fat i en skintonic og natcreme fra dem også, så det er det eneste der står på min badeværelseshylde! Det må blive en dag, når SU-pungen tillader det ;)

Rigtig god 2. påskedag til jer <3

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

  • Åh, hvor trist, at SU-bugdettet slet ikke tillader den her form for hverdagsluksus! Må skynde mig at få tilføjet produkterne til min ønskeliste, og så håber jeg, at en sød sjæl forbarmer sig og giver dem til mig ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Uhhh, jeg tror jeg bliver nødt til at få fingrene i invisible pores detox masken! Har du bemærket om den – som titlen siger – gør porerne usynlige eller i hvert fald mindre? ☺️

    Hvornår trækker i forresten vinderen af jeres eylure giveaway?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect spring attire