To makeupnyheder fra Clarins, der er værd at holde øje med

Real Techniques Brush Crush Collection

real techniques, brush crush, brush crush collection, makeup brushes, makeup børster, makeuppensler, shopping, blog, review, anmeldelse, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog, bloggers delight, dk

Jeg har altid været stor fan a Real Techniques. Når jeg har købt makeupbørster, har det næsten altid været derfra. Kvaliteten er virkelig god, og prisen er mildt sagt til at overkomme. For nyligt kunne jeg tilføje tre børster til samlingen, som jeg har haft kær lige siden. Jeg kan slet ikke stoppe med at nyde synet af børsterne fra Brush Crush kollektionen, og så er de bare sindssygt gode. Især øjenskyggebørsten har jeg haft stor gavn af, men både pudder- og blushbørsten er også fantastiske og bliver brugt stort set dagligt.

Jeg forstår slet ikke, hvorfor man skulle spendere i dyre brands, når der er billige mærker som Real Techniques, der virkelig kan levere hvad angår både design og kvalitet.

Har I selv givet jer i kast med nogle af børsterne fra Real Techniques? Måske I allerede har fundet jer en favorit fra den nye Brush Crush kollektion? ;o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To makeupnyheder fra Clarins, der er værd at holde øje med