Travel essentials

PUKKA Tip + Nyt tiltag på bloggen

pukka te, pukka tea, pukka, pukka te matas, tea time, beauty, beauty blog, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, helse

Jeg elsker, elsker, ELSKER Pukka. Både deres kosttilskud (som jeg for nyligt har lavet et indlæg om HER), men i den grad også deres lækre te sortiment. Det kan godt være at jeg er mega late to the party, men jeg opdagede den anden dag at man i Matas kan blande tyve forskellige tebreve for 39 kr, hvor smart er det lige?! Så det gjorde jeg selvfølgelig. Det er jo så gennemtænkt at man kan prøve lidt forskellige typer te, uden at købe en hel pakke. Bare et lille tip fra mig hvis I ikke vidste det i forvejen ;)

Derudover kommer jeg til at snakke en del mere om sundhed og alt hvad det indebærer her på bloggen, da jeg helt sikkert tror på, at skønhed (også) kommer indefra. Jeg har siden oktober sidste år haft en kæmpe interesse for sundhed og har ændret min livsstil fuldkommen. Jeg har aldrig været mere glad eller sundere, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at dele det med jer også. Jeg håber, at I kan lide det og har lyst til at følge med på livsstilsfronten også :)

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel essentials