Månedens goodiebox

Pre night out essentials

Pre night out essentials, night out, skincare, hudpleje, opstrammende hudpleje, instant results, instant result mask, zeitgard, lr beauty, a-derma, fugtighedscreme, creme, prep, skin prep, glat hud, blog, blogger, tip, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camillanoergaard.dk, camilla nørgaard christensen

Glædelig fredag, venner!

Når jeg skal ud, elsker jeg at bruge lidt ekstra tid på at preppe min hud godt, inden jeg påfører min festmakeup. Når det kommer til en god makeup, er der intet bedre end et godt, glat lærred! Her er tre produkter, jeg sværger til, når jeg skal gøre min hud rigtig fin og præsentabel :-)

Zeitgard SEROX Instant Result Mask

Det er en dyr sag, men til gengæld virker den som intet andet, jeg før har prøvet – seriøst! Masken her påføres i et overvejende tykt lag, som er helt gennemsigtigt, når det kommer på huden – konsistensmæssigt minder den faktisk mere som en serum. Mens masken virker, kan man mærke, hvordan den strammer huden op, og når man fjerner den, er resultatet en helt glat overflade. Det er altså helt vildt, hvad den gør! Derfor bruger jeg altid denne maske inden jeg skal i byen eller til et fint arrangement.

Læs mere om og køb den her.

Zeitgard SEROX Instant Result Serum

Efter at have brugt masken følger jeg op med serum af samme serie. Selv om den ikke imponerer mig lige så meget som førnævnte, er det en rigtig god serum, og den tynde konsistens er helt perfekt, når man alligevel skal følge op med fugtighedscreme og makeup.

Læs mere om og køb den her.

A-Derma Hydralba Light Hydrating Cream

I min optik er det her den perfekte dagcreme. Den har en tynd og ikke-fedtende konsistens, samtidig med den holder huden gennemfugtet i rigtig lang tid. Den er mild mod huden, og så er den, modsat de andre produkter, dejligt budgetvenlig. Varm anbefaling herfra :-)

Find den her.

Har I nogle særlige resultater inden byturen? :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens goodiebox