Sard White Musk Deodorant

Post shower essentials

post shower essentials

Jeg har et (synes jeg selv) utroligt krævende hår. På trods af, at det efterhånden er blevet ret sundt, er det stadig meget tørt og bliver let kruset pga. dets krølmønster. Derfor går jeg rigtig meget op i at fugte det, både under og efter badet.

Ovenstående produkter hjælper netop med til at holde fugten i mit hår, når det tørrer. Jeg starter med Maria Nilas Repair Leave-in Cream, som jeg masserer ind i de våde spidser. Den varmebeskyttende spray fra HH Simonsen indeholder olie og holder dermed håret blødt og lækkert, når jeg føntørrer det. Klart et af de bedre heat protection produkter, som jeg har prøvet! Jeg reder håret igennem med min Wet Brush, som – hands down – virkelig er en verden til forskel fra de fleste andre hårbørster, jeg har prøvet.

Det er ikke altid, jeg føntørrer mit hår, men når jeg gør, er det med denne fine, pastelfarvede sag. Hvis jeg ikke føntørrer det, springer jeg selvfølgelig varmebeskyttelsen over, og benytter mig i stedet af en anti-frizz spray som den fra MoroccanOil.

Uanset om jeg føntørrer det eller ej, forkæler jeg altid mit hår med en lækker olie, når det er tørret. Lige nu bruger jeg True Soft fra Maria Nila, som jeg desværre glemte at få med på billedet. Ikke desto mindre er den stærkt anbefalelsesværdig! Den både dufter og virker fantastisk :-)

 

Rigtig dejlig søndag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sard White Musk Deodorant