Cushion beauty

Pink lips

pink lips, blog, blogger, beauty blog, beautyblog, beauty blogger, skønhedsblog, makeup, review, tip, tørre læber, læbestift til tørre læber, clinique, rimmel, vaseline, carmex, nars, maybelline, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delightHvis der er noget, jeg virkelig ynder at gøre mig i, når det kommer til makeup, er det et par pink læber. Ikke helt skrigende, ikke helt babylyserøde, men en god mellemting. Derfor har jeg i tidens løb også samlet mig mange produkter lige netop til det formål. Jeg har ret tørre læber, og alle produkterne på ovenstående billede er alle velegnede hertil.

Jeg er ikke selv til det helt matte look og kan faktisk rigtig god lide at bruge lipgloss. Oftest kombinerer jeg en af mine Rimmel læbestifter (Moisture Renew Lipstick i “130 Oxford St. Fuchsia” og Lasting Finish Lipstick i “006 Pink Blush”) med en af mine pink lipgloss. Begge læbestifter har en god farve, der på ingen måde udtørrer læberne, men den lette formular gør selvfølgelig også, at man skal påføre dem et par gange i løbet af dagen.

Glossen fra Maybelline (Color Sensational i “150 Pink Shock”) er jeg virkelig begejstret for. Den dufter lækkert og føles rar på læberne. Jeg har endda skrevet et indlæg om den for 100 år siden, som I finder lige her. Jeg tror desværre, den er udgået nu, men mon ikke der er et nyt produkt under Color Sensational linjen, der kan minde om?
Versionen fra Nars (“Angelika” – find den her) er langt mere klistret i konsistensen, men til gengæld holder den længe, og til en aften ude er det ofte den, valget falder på.

Til hverdag synes jeg, at det er ret lækkert med en farvet lipbalm, og her har jeg også et par forskellige udgaver. Den fra Vaseline har en skøn rosenduft og en pink teint. Carmex-versionen er dog min favorit. Moisture Plus-formlen er jeg virkelig glad for, og jeg brugte den hele sidste vinter. Denne version har lidt farve med sig og efterlader læberne superbløde med et fint strejf af lyserød.

En god kombi mellem gloss, læbepleje og læbestift er Clinique’s Chubby Sticks – især Intense-udgaverne. Denne er i farven “Plushest Punch” og en lidt mere dyb pink. Med sin formel gør den sig perfekt til både hverdag og fest, hvis I spørger mig!

pink lips, blog, blogger, beauty blog, beautyblog, beauty blogger, skønhedsblog, makeup, review, tip, tørre læber, læbestift til tørre læber, clinique, rimmel, vaseline, carmex, nars, maybelline, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delightFra toppen:
Rimmel Moisture Renew Lipstick i “130 Oxford St. Fuchsia”
Rimmel Lasting Finish Lipstick i “Pink Blush”
Clinique Chubby Stick Intense i “Plushest Punch”
Carmex Moisture Plus Pink Sheer Tint
Maybelline Colour Sensational Shine Gloss i “150 Pink shock” – udgået
Nars Lipgloss i “Angelika”

Jeg håber, I fik lidt inspiration med dette indlæg! Som sagt er alle produkter velegnede til tørre læber!

Gør I jer selv nogensinde i et par pink læber? ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Cushion beauty