Ét produkt, jeg ikke vil undvære på makeup-fri dage

Pat McGrath Eye Ecstasy “Sublime” – Review & swatches

Pat McGrath, Eye Ecstasy Sublime, mini palette, eyeshadow palette, øjenskygge, øjenskyggepalette, anmeldelse, holdbar, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

I julegave fik jeg denne fine sag, som jeg slet ikke har fået skrevet om herinde. Der er selvfølgelig mange produkter, jeg ikke får skrevet om, men lige denne palette fortjener altså lidt opmærksomhed.

Makeupartisten Pat McGrath grundlagde sin makeuplinje, Pat McGrath Labs, i 2016. Jeg har nysgerrigt fulgt med på sidelinjen siden og drømt mig væk i de betagende videoer, der regelmæssigt bliver lagt op på hendes Instagram-profil. Nu har jeg så også fået fat i en øjenskyggepalette derfra, og jeg er bestemt ikke skuffet!

Pat McGrath, Eye Ecstasy Sublime, mini palette, eyeshadow palette, øjenskygge, øjenskyggepalette, anmeldelse, holdbar, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Eye Ecstasy “Sublime”

Denne lille kompakte palette koster 265 kroner hos Sephora (195 kroner på deres PMGs egen webshop), hvilket jeg synes er en helt fair pris. Det er også betydeligt billigere end de andre paletter i PMGs sortiment, som koster op mod 900 kroner. Dét synes jeg er fuldstændigt vanvittigt, og det kommer jeg aldrig til at betale for en øjenskyggepalette, uanset hvor god den er. Men denne her, den har en god pris, og derfor får den også mine varmeste anbefalinger.

Det første, man bider mærke i, er selvfølgelig den virkelig extra indpakning. Den lille palette ligger i en guldpose fyldt med pailletter, og det gør altså bare noget for helhedsoplevelsen! Heldigvis lever indholdet fint op til den ekstravagante emballage.

Pat McGrath, Eye Ecstasy Sublime, mini palette, eyeshadow palette, øjenskygge, øjenskyggepalette, anmeldelse, holdbar, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

Farver og kvalitet

Farverne i paletten er i min optik alle ret brugbare til både et simpelt hverdagslook såvel som et vildere festlook. Jeg er især vild med den lidt grønlige guld nuance Sinful, som virkelig kan noget. I går brugte jeg den på hele øjenlåget med Sextrovert yderst på øjenlåget, i globelinjen og langs nederste vippekant. Det var SÅ pænt!

Alle fem øjenskygger er superpigmenterede og holder virkelig(!) godt. Jeg havde før omtalte look på både om dagen og i byen om aftenen. Jeg havde lige touchet up, inden jeg skulle ud, men på intet tidspunkt følte jeg, at øjenskyggen hverken fadede eller creasede. Virkelig en positiv oplevelse.

Pat McGrath, Eye Ecstasy Sublime, mini palette, eyeshadow palette, øjenskygge, øjenskyggepalette, anmeldelse, holdbar, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, skønhedsblog, beauty blog

I rækkefølge:

  • Sinful  En grønlig guld metallisk øjenskygge
  • Illicit  En mat brun med guldglitter
  • Gold Nectar  En bronzeguld metallisk øjenskygge
  • Corruption En dyb, brunlig rød kobbernuance
  • Sextrovert  En bronzefarvet metallisk øjenskygge

Det var bare en lille anbefaling herfra. Hvad synes du om paletten – og har du nogle makeupprodukter lige pt., som du virkelig sværger til?

Eye Ecstasy “Sublime” kan som sagt købes på sephora.dk til 265 kroner, ligesom du kan finde den mere farverige “Subversive” derinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ét produkt, jeg ikke vil undvære på makeup-fri dage