Cleanse your face

Pas godt på kroppen med Faaborg Pharma

dsc07296_1

– sponsoreret af Faaborg Pharma-

Jeg er superglad for, at Faaborg Pharma har rakt ud til mig for at lege lidt med dem og deres produkter. Jeg er nemlig kæmpe fan af produkter, der intensivt plejer huden uden alt det overflødige. Ja, det kan være kedeligt til tider, men især her i vintertiden er det virkelig noget, min hud kan lide! Nu har jeg fået chancen for at afprøve deres sortiment, og jeg er glad og tilfreds.

Faaborg Pharma

Faaborg Pharma brander sig netop på at tilbyde produkter, der ikke går på kompromis med allergene ingredienser. Selv om mange – jeg selv inklusiv – ikke oplever allergiske reaktioner, når vi bruger creme med parfume o.lign., er der stadig ingen grund til at pleje kroppen med parfumeholdige og allergene ingredienser, hvis formålet netop er optimal pleje. Catch my drift? Faaborg Pharma specialiserer sig i pleje til tør og sart hud, og det er jo derfor, jeg er så glad for dem. Jeg er nemlig plaget af begge dele. Det er måske i mindre grad end mange andre, men nok til, at jeg altid giver den en ekstra skalle i vintertiden for at passe godt på min hud.

Mine favoritter

Jeg har den seneste tid både brugt Helo Creme og Helo Feet rigtig meget.
Helo Creme bruger jeg på hele kroppen efter bad, og den sørger for, at min krop er blød og lækker – der er simpelthen ikke noget værre end tør og stram hud efter et bad!

Om aftenen pakker jeg mine fødder ind i Helo Feet og et par sokker, så jeg har babyfødder, når jeg vågner om morgenen.

Helo Legs er rigtig god efter en lang dag – den går virkelig ind og plejer og beroliger benene, så rart!

Til sidst skal jeg huske at nævne Carbamid cremen! Jeg har nemlig i lang tid brugt carbamid creme på ét særligt område, nemlig ballerne. Jeg ved, at mange døjer med “ru” hud her, og det gør jeg også selv. Det, der hjælper mest på mig, er utvivlsomt en skrubbehandske i badet efterfulgt af denne creme. Så er det tip også givet videre ;-)


I kan selv tjekke hele Faaborg Pharmas sortiment ud her – og så kan I godt glæde jer til foråret, hvor der kommer nye, spændende lanceringer!

Kendte du ikke Faaborg Pharma i forvejen, så tag da et smut forbi apoteket og få et kig på lækkerierne!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cleanse your face