Beauty Sale hos Boozt og rabatkode til 20% oveni

Oral-B Genius

Oral-B, Oral-B Genius, oral b, genius, genius 9000, rose gold, tandbørste, eltandbørste, tooth brush, tandhygiejne, blog, blogger, skønhedsblog, beauty blog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk

Det er lige gået op for mig, at jeg aldrig har fået dedikeret et indlæg til den her. Det var meningen, men midt i en kæmpe flytning tror jeg simpelthen, jeg glemte alt om det! Jeg ser det nemlig som min fineste opgave netop at skrive indlæg, når der er produkter, der gør særligt indtryk på mig – og det har Oral-B Genius bestemt gjort.

Oral-B Genius 9000N Rose Gold

Lad os først og fremmest nyde synet af den pæneste tandbørste, der nogensinde er sat i denne verden! Men udover at pynte på hylden, så er Oral-B Genius tandbørsten virkelig, virkelig god. Mine tænder har aldrig føltes renere, og jeg bryder mig ikke rigtigt om at bruge en almindelig tandbørste mere.

Den fjerner op til 100% mere plak end en almindelig tandbørste, gør dit tandkød sundere og gør dit smil hvidere ved at fjerne misfarvninger. Tandbørsten hjælper også med at beskytte vores sarte tandkød med SmartRing- og trykkontrol-teknologier, der reducerer børstehastighed og advarer dig om at være blidere, hvis du børster for hårdt.

Tandbørsten har hele 6 programmer, så du kan tilpasse børstningen til det område, du børster eller det resultat, du ønsker. Programmerne består nemlig blandt andet af Pro-clean, sensitiv, hvidgørende og tandkødspleje.

Track din tandbørstning med Oral-B appen

Noget, jeg virkelig er fascineret af, er, at man ved at downloade Oral-B appen kan tracke sin tandbørstning. Appen byder bl.a. på en timer, så man kan se, hvor længe man børster (og bør børste) sine tænder, position detection for at sikre, man ikke misser noget, samt muligheden for at vælge farven på lyset i sin tandbørste. Sidstnævnte er totalt unødvendigt, men jeg elsker det!

Hvis man går op i tandhygiejne, så er Oral-B Genius 9000 og appen dine bedste venner. Og ja, man skulle tro, Oral-B havde betalt mig for alle de fine ord, men det har de altså ikke. De har været så søde at forære mig tandbørsten, men indlægget her er 100% selvmotiveret :o) Jeg er bare glad for min tandbørste!

Du kan læse mere om tandbørsten her – og købe den lige her til kun 963 kroner, hvilket jeg finder ret billigt for sådan en genistreg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Sale hos Boozt og rabatkode til 20% oveni