Single's Day (weekend) på sephora.dk - 25% på en masse lækkerier

One to watch: Briogeo

Briogeo Don't Despair, Repair Deep Conditioning Mask

“Clean beauty” er i mine øjne lidt noget BS – det skal jeg være ærlig at indrømme. Især i Danmark er der så strenge regler for, hvad der må komme i produkter, at vi alle bør føle os ganske sikre (medmindre man har decideret allergi, selvfølgelig). Derfor skal disse brands dog stadig omtales, hvis de gør det godt. Og så er der jo også nogle, som stadig går stærkt ind for clean beauty, som næsten udelukkende bygger på naturlige ingredienser. Briogeo er til dem, men også til alle os andre!

Om Briogeo

Briogeo er altså et naturligt hudplejebrand. Det er et af de brands, der kan lide at kalde sig cruelty free, men det skal man ikke lade sig narre af – alle brands herhjemme er cruelty free, for alt andet er ulovligt. Til gengæld baseres produkterne næsten udelukkende på naturlige ingredienser, hvilket jeg ved, mange er rigtig glade for at gå efter.

Desuden bygger alle Briogeo’s produkter på deres NOVA Complex bestående af naturlige olier, vitaminer og antioxidanter, hvorved de altså undgår sulfater, silikone og parabener).

Briogeo’s blacklist

Som en del af deres clean beauty regime har Briogeo en såkaldt “blacklist” over ingredienser, der ikke må komme i deres produkter:

  • Parabener
  • Phtalater
  • “Harsh” sulfater (så produkterne kan altså stadig indeholde sulfater, blot milde)
  • Silikone
  • Farvestoffer
  • DEA

Produkterne

Selv om jeg ikke er fanatisk overhovedet hvad angår clean beauty, så hader jeg skam heller ikke produkterne, hvis de virker. Og jeg har hørt mægtigt gode ting om Briogeo, som også har vundet en hel række priser! Jeg glæder mig derfor til at prøve mit første produkt derfra, som er denne hårmaske fra deres “Don’t Despair, Repair”-serie. Lige noget for mig og mit afblegede hår! 😝Den har i år vundet Reader’s Choice prisen fra Allure. Med ingredienser som mandel, arganolie, B5-vitamin og bioton lover det også meget godt, tænker jeg.

I kommer helt sikkert til at høre mere om Briogeo, når jeg har stiftet nærmere bekendtskab med brandet. Indtil da kan I jo selv tjekke produkterne og deres filosofi ud på deres hjemmeside eller på matas.dk. Indpakningen er meget simpel og minder mig mest af alt om smoothies fra køledisken – ret cute!


Kender du Briogeo?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single's Day (weekend) på sephora.dk - 25% på en masse lækkerier