Suede boots

Oktober favoritter

Det er enormt længe siden, at jeg har lavet et indlæg om månedens favoritter, så nu synes jeg altså, at det var tid til et! Ovenstående produkter er en blanding af nye og gamle lanceringer, men alle er fuldstændigt fantastiske efter min mening :)

1. Nars Velvet Shadow Stick i “Aigle Noir”, 189 kr: Jeg har i nogle måneder nu været ret vild med cremeøjenskygger i stickform. De er enormt nemme at arbejde med og sidder på øjenlåget hele dagen! Når det kommer til min øjenmakeup holder jeg det forholdsvist neutralt i forhold til farver, men jeg er faldet pladask for denne her mosgrønne farve, som er perfekt til efteråret! Til hverdag har jeg lagt den som en eyeliner over øjet, og til fest har jeg lagt den over hele øjenlåget og blendet det ud med en øjenskyggebørste. Det ser virkelig ud som om man har brugt hundrede år på øjenmakeuppen, når det i virkeligheden kun har taget 2-3 minutter. Der er SÅ mange fine farver, og jeg kunne helt sikkert godt finde på at smutte forbi Sephora snart og snuppe lidt flere farver med hjem.

2. Benefit Air Patrol, 227 kr: Jeg døjer med et par ultrafedtede øjenlåg, hvilket ikke går særlig godt i hånd med øjenskygger… Jeg var derfor henrykt, da jeg fik det her produkt ind ad døren! Det er en såkaldt ‘bb cream eyelid primer’ (fancy), og så har den ovenikøbet også faktor 20 i! Den fungerer enormt godt og får mine øjenskygger til at holde hele dagen. MEN! Pas på med at bruge for meget produkt, så kan det nemlig have den modsatte effekt. 

3. Beauté Pacifique Lermaske, 159 kr: Min hud har været lidt utilfreds den sidste måneds tid, hvilket har resulteret i flere urenheder end normalt (øv). Denne her maske har dog hjulpet mig lidt på vej, og jeg kan ærligt sige, at det er den bedste lermaske, jeg nogensinde har haft fingrene i. Den renser porerne i dybden, men uden at føles enormt strammende på huden, sådan! Det er helt sikkert et produkt, jeg kommer til at købe igen og igen.

4. Kérastase Elixir Ultime Oil Conditioner, 280 kr: Jeg vil ikke gå særlig meget i detaljer med denne her, for jeg har allerede lavet et seperat indlæg om den lige her. Hvis du er til luksushårpleje og denne er i dit budget, så prøv den da! Du vil ikke blive skuffet.

5. Bio-Oil 200 ml, 279 kr: Nu er jeg faktisk ret mistroisk, når det kommer til produkter der lover at fjerne strækmærker og andre ‘skader’ på huden, og selvom jeg ikke har set nogle resultater med denne her endnu, så føles den fuldstændig fantastisk på huden. Jeg har ikke brugt så meget af produktet, men det er også fordi jeg kun bruger den på problemområderne, og bruger en anden olie til resten af kroppen. Hvis du døjer med strækmærker, ujævn eller aldrende hud synes jeg helt sikkert, at man skal prøve denne her – jeg har kun hørt gode ting.

6. Benefit Watt’s Up Highlighter, 259 kr: Jeg prøver nye produkter hele tiden, så nogle gange glemmer man lidt de produkter, som VIRKELIG rykker. Det var lidt det der skete med mig og Benefit Watt’s Up, for det er hånden på hjertet den bedste highligther jeg nogensinde har prøvet! Den er enormt cremet, blender perfekt ind i huden og holder hele dagen. Helt sikkert et must i min makeupsamling.

7. Miss Dior Eau De Parfum, 699 kr: Denne her er en gammel favorit, som jeg har genfundet min kærlighed til i oktober. Jeg er elendig til at beskrive dufte, så det vil jeg ikke begive mig ud i, men hvis ikke I har duftet til den, så burde I altså lige til at gøre det næste gang I går igennem Magasin eller den lokale Matas ;)

6. Real Techniques 301 Brush, 279 kr: Jeg elsker de originale Real Techniques børster. Alt fra de budgetvenlige priser til kvaliteten, men deres Bold Metals Collection tager det bare lige et skridt videre. Jeg elsker denne her børste til placere min highlighter over kindbenene, den blender produktet ind som en drøm! Hvis du er til kontur, så er den også fantastisk til det! Priserne på deres Bold Metal Collection er lidt mere pebrede, men denne her er altså pengene værd. Hvis du er interesseret i børsterne, så har jeg lavet et indlæg om dem her. :)

7. Make Up For Ever Ultra HD Foundation, 290 kr: Jeg troede, at jeg havde fundet min favorit foundation (Diorskin Nude BB Cream), men denne her fra MUFE har altså overtaget dens plads big time. Den giver en medium dækning (kan bygges op), og efterlader huden med den pæneste finish, som holder hele dagen, også selvom jeg har en lettere fedtet hud. Jeg kan varmt anbefale denne her!

– Caro <3

 

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suede boots