Dagens look, test af ny foundation og en ny favoritbørste

Øverst på ønskelisten: Nude Obsessions

Huda Beauty Nude Obsessions in "Medium" Huda Beauty Nude Obsessions in "Light" and "Rich"

Huda Beauty Nude Obsessions øjenskyggepalette i Medium, Light og Rich.

Jeg er normalt ikke specielt interesseret, når der kommer en ny øjenskyggepalette ud – man har jo så mange … Men den her lancering, den har fanget mig!

Jeg ved ikke, om det er en stigende interesse for makeup eller bare en overordentlig pæn og ikke mindst brugbar kombination af farver, der gør, at jeg simpelthen må have fingrene i en af de nye øjenskyggepaletter fra Huda Beauty. Med ‘Nude Obsessions’ har Huda Kattan skabt tre forskellige “nude” paletter, hvor farver og undertoner er nøje overvejet for at kunne levere et produkt, som kan bruges af alle kvinder. Det synes jeg, de er lykkedes ret godt med! Jeg vil så gerne have fat i “Light” udgaven, som ikke har en eneste øjenskygge, jeg ikke ville bruge.

Du kan bl.a. erhverve dig paletten hos Sephora. Den koster 250 kroner, så det er jo lige til at overskue, synes jeg. Men jeg har stadig overtræk, sååå – jeg venter lige til næste måned.


Hvad synes du om Nude Obsessions paletterne? Skal du (også) have fat i en?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens look, test af ny foundation og en ny favoritbørste