Peter Thomas Roth

Nyheder fra Elizabeth Arden

elizabeth arden, elizabeth arden beauty, elizabeth arden makeup, elizabeth arden news, bblogger, bbloggers, beautyblog, beautyblogger, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger

At bruge Elizabeth Arden skønhedsprodukter er altid lidt nostalgisk for mig. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg som barn er blevet smurt ind i kult klassikeren Eight Hour Cream derhjemme, når læberne var tørre og ødelagte. Siden da har jeg faktisk ikke prøvet noget af deres makeup, så da jeg fik de her ind ad døren, var jeg så spændt på at se, om de levede op til mine forventninger :)

1. Flawless Start Instant Perfecting Primer, 30 ml, 250 kr: Jeg bruger faktisk ikke primer eller foundation til daglig, da jeg bedst kan lide at holde mit “hverdagsansigt” så naturligt som muligt, men står den på en bytur eller andet spas og ballade, kan jeg altså godt lide, hvis makeuppen holder lige dét bedre. Som jeg har snakket en del om her på bloggen, så døjer jeg med en lettere skinnende t-zone, så da jeg læste, at dette produkt er oliefri, vidste jeg med det samme, at vi ville blive rigtig gode venner. Primeren tilstoppede ikke mine porer og efterlod min hud med en mere ensartet struktur, lige præcis som jeg gerne ville have det. Jeg så helt sikkert en forskel i min makeups holdbarhed sidst jeg brugte den, så hvis du leder efter en god primer, ville jeg helt sikkert give denne her et skud.

2. Grand Entrance Mascara, 10 ml, 230 kr: Jeg er altid lidt skeptisk, når jeg skal prøve en ny mascara, men jeg må sige, at denne her kun har overrasket mig positivt. Mascaraen har en vandafvisende formel med en enormt god holdbarhed. Jeg oplevede ikke at den dryssede under øjenene, kun en smule efter 12 timer, hvilket jeg synes er helt okay! Udover den gode holdbarhed gav den mig også enormt buede og fyldige vipper. Helt sikkert en mascara jeg kunne finde på at købe igen, når jeg løber tør!

Er I bekendt med Ardens makeup? Og i så fald, er der så nogle produkter , som man bare skal prøve? :)

Rigtig god tirsdag til jer <3

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.
   

1 kommentar

  • Har kun hørt godt om Elizabeth Arden’s nyeste lanceringer, så må helt sikkert få kigget nærmere på dem en dag. Selv er jeg kæmpe tilhænger af deres Eight Hour Cream, som jeg bruger hver dag, men derudover har jeg ikke brugt særligt meget fra dem. Jeg kan dog anbefale dig at holde øje med deres forårs- eller sommerlooks, som plejer at være ret så flotte.
    God dag til jer! (:
    http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter Thomas Roth