Review: Maria Nila Pure Volume

Nye lakker fra CND

cnd, cnd nails, cnd neglelakker, cnd vinylux, cnd creative play, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Hvis I har fulgt med herinde i et stykke tid, så ved I måske, at CND (sammen med Essie) er et af mine absolut yndlingsmærker når det kommer til neglelak. Lige i øjeblikket bruger jeg både deres base og topcoat som jeg virkelig sværger til. For små to uger siden fik jeg disse neglelakker hjem, så smukke farver altså! Læs endelig med nedenfor hvis I vil vide mere om dem. Jeg håber, at I kan lide det :)

cnd_02

Som I kan se på overstående billeder, så har jeg modtaget neglelakker både fra deres Vinylux og deres Creative Play kollektion. Selv har jeg kun prøvet deres Vinylux lakker, som jeg bl.a. har skrevet en del om HER.

CND VINYLUX WEEKLY POLISH 

Neglelakkerne fra Vinylux kollektionen lover op til 7 dages holdbarhed, og her holder de altså hvad de lover! Især hvis man bruger deres 7 day topcoat, trust me!

Der er i den grad spark på farverne i denne her kollektion! Her har jeg modtaget “Esctacy” og “Jelly Bracelet”. Næste gang jeg skal skifte min neglelak bliver det nok den pinke der kommer på ;)

CND CREATIVE PLAY CELEBRATION COLLECTION 

Fra Creative Play kollektionen har vi at gøre med den smukkeste blå, som jeg ikke kan vente med at benytte mig af til foråret, nemlig “Aquaslide” og en fantastisk glitter, “Bling Toss”.

Jeg kan varmt anbefale CNDs neglelakker, de er simpelthen nogle af de bedste på markedet. Sig endelig til, hvis I vil se nogle af farverne in action! Så skal jeg med glæde lave et lille indlæg med det :)

Kærligst,
Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: Maria Nila Pure Volume