Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum

Nye kropsfavoritter fra Green People

green people, green people skincare, green people hudpleje, green people body care, green people kropspleje, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, skønhedsblog, makeup blog, caroline overgaard

Jeg har ikke prøvet mange produkter fra Green People, men dem jeg har prøvet har jeg virkelig været imponeret over. Lige pt. har overstående produkter en kæmpe plads i min skønhedsrutine samt er jeg ved at teste en renseolie samt ansigtsolie som snart vil komme på bloggen også!

GREEN PEOPLE SUGAR SCRUB

Denne skrub er tilpas eksfolierende efter min mening! Hverken for hård mod huden eller for lidt. Skrubben er baseret på rørsukkerkrystaller, Fair-trade Sheasmør fra Ghana, Hyben, Granatæble, Hamp, Avocado og et hav af andre lækre planteolier samt duft af citrongræs, lavendel og rosmarin. Fuldstændig fantastiske ingredienser! :)
Efter brug af denne her skrub oplever jeg at min hud er super blød, faktisk er der slet ikke behov for en creme eller olie bagefter – win!

GREEN PEOPLE BODY BUTTER

Hvis jeg gerne vil give min hud ekstra pleje henover natten, så hiver jeg denne her body butter frem. Produktet dufter af citrongræs, lavendel og rosmarin, er rig på omega-olier, som beskytter mod frie radikaler og indeholder økologisk granatæble, hyben og kokosnød. Produktet har til formål at regenerere huden og tilføre en masse næring. Dette produkt er især velegnet til personer, der plages af eksem og psoriasis, velegnet til vegetarer (dog ikke veganere pga. bivoks).

Virkelig et lækkert produkt som også ville være en fantastisk værtindegave :)

Jeg er helt sikkert interesseret I at prøve flere produkter fra Green People. Jeg elsker hele deres univers og alt hvad de står for. Det er virkelig et mærke man ud fra deres ingredienser kan stole på! Smid endelig en kommentar i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle musthave produkter fra Green People.

Kærligst, Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum