BOSS THE SCENT

Nye hårfavoritter

ghd hairdryer, ghd styling, ghd cobber hairdryer, ogx light oil, maria nila haircare, maria nila, colab dry shampoo, hair faves, hårfavoritter, bblogger, bbloggers beauty blog, beauty blogger, caroline overgaard, skønhedsblog, makeupblog

Jeg har det sidste stykke tid testet lidt forkellige hårprodukter, som jeg er faldet pladask for. Jeg håber, at I kan lide det :)

ghd_02

GHD Air Copper Luxe Hair, 1.299 kr 

Jeg har i lang tid haft desperat brug for en ny føntørrer. Ikke fordi den jeg har ikke virker, den er bare ikke særligt kraftfuld, og med langt hår, der tager lang tid at tørre, er det altså nødvendigt med en, som virkelig leverer :) Ikke nok med, at denne her er den smukkeste føntørrer jeg længe har set, jeg mener se den lige?! Så gør den et virkelig, virkelig godt stykke arbejde. Ikke nok med at tørretiden for mit lange hår nærmest er halveret (jeg kan næsten ikke få armene ned over det) så larmer den slet ikke så meget som min gamle føntørrer gør. Jeg var helt forbavset, da jeg brugte den første gang. Jeg ved godt, at denne her ligger i den dyre ende, men jeg har aldrig været skuffet over et produkt fra GHD, de leverer bare hver gang og holder i rigtig mange år. Så hvis man står og mangler en god føntørrer ville jeg helt sikkert kigge denne her vej, men skynd jer, det er limited edition ;)

Colab Dry Shampoo Sheer + Invisible Paris, 75 kr

Noget andet, der også er limited edition, er denne her tørshampoo fra Colab. Jeg har snakket om Colab’s tørshampoo før her på bloggen (HER), og de er og bliver mine absolut yndlings. Denne her dufter af blomstrende jasmin, rose og en snert af patchouli. Duften er fin, men hvis jeg skulle vælge en favorit må det stadig være Monaco duften. Du kan få fat i denne limited edition i Matas :)

ghd_03

OGX Coconut Water Oil Spray, 89 kr

Ved første øjekast var jeg ikke specielt begejstret for dette produkt, men da jeg en dag besluttede mig for at prøve den af, var jeg hurtigt solgt. Det her produkt er PERFEKT til piger, der, ligesom jeg, har fint hår og gerne vil fugte spidserne uden at tynge håret. Det er lige præcis, hvad denne her gør. Derudover dufter den himmelsk! Jeg kan varmt anbefale OGX, især hvis man ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på hårprodukter. Jeg er også helt vild med både shampooen og balsammen fra samme serie, som jeg har skrevet et indlæg om HER.

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion, 219 kr 

Maria Nila blev hurtigt mit absolut yndlings hårplejemærke, uden tvivl! Dette leave-in produktet er heller ingen undtagelse :) Nu, hvor jeg har lyse striber i håret, er den perfekt at bruge inden jeg føntørrer eller varmestyler mit hår. Derudover indeholder den granatæbleekstrakt, som faktisk beskytter mod UV-stråling og frie radikaler. Den dufter i øvrigt vanvittigt godt af slik, jeg kan slet ikke få nok af duften, haha!

Det var lidt af mine nye favoritter på hårfronten! Sig endelig til hvis I selv ligger inde med nogle vinderprodukter :)

– Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOSS THE SCENT