Nails of the day: Lilac Blossom

Sephora outlet-fund og nye beauty køb

Sephora outlet, sephora sale, sephora udsalg, sephora rabat, sephora webshop, nicehair.dk, kerastase elixir ultime, kerastase hårolie, origins a perfect world body cream, zoeva lip pencil, zoeva lipliner, lipliner, make up for ever lip liner, origins three part harmony essence, meraki body oil, meraki olie, m2 beaute, m2 lashes, m2 lashes anmeldelse, m2 lashes tilbud, m2 lashes rabat, davines your hair assistant, hair mist, tarte amazonian clay foundation, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog

Det er ikke så tit, jeg køber nye skønhedsprodukter, men når jeg gør, er det som regel lidt meget ad gangen – og for det meste online. Jeg bruger lang tid på at udvælge og finde de gode tilbud, og hvis jeg selv skal sige det, er jeg nu blevet ret god til det!

Sidste uge lagde jeg en ordre hos både Sephora og Nicehair.dk, så det tænkte jeg, at jeg ville dele med jer sammen med mine umiddelbare indtryk af produkterne, som pånær et enkelt er nye for mig.

Tip: Shop outlet fra Sephora

Først et lille tip, jeg gerne vil dele med jer. Et af de steder, jeg altid kigger, er Sephoras outlet-kategori. Her finder du en masse lækre udgående produkter eller upopulære farver på ellers populære produkter. Priserne er for det meste superskarpe, og man kan virkelig gøre sig nogle gode fund, hvis man har tid til at browse lidt rundt derinde. Jeg linker til alle mine køb her, så der kan I måske blive inspireret :-)

Sephora outlet, sephora sale, sephora udsalg, sephora rabat, sephora webshop, nicehair.dk, kerastase elixir ultime, kerastase hårolie, origins a perfect world body cream, zoeva lip pencil, zoeva lipliner, lipliner, make up for ever lip liner, origins three part harmony essence, meraki body oil, meraki olie, m2 beaute, m2 lashes, m2 lashes anmeldelse, m2 lashes tilbud, m2 lashes rabat, davines your hair assistant, hair mist, tarte amazonian clay foundation, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, beauty blog, skønhedsblog

Mine seneste beauty-køb & first impressions

 1. Lip liners fra Zoeva og Make Up Forever 
  Det gik op for mig, at jeg stort set ikke ejede en lipliner, så jeg har købt en i en rosa/nude fra Zoeva og en hot pink sag fra MUFE. Det er de farver, jeg oftest går med. Begge to virker rigtig lækre i kvaliteten.
 2. Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose
  Kérastase er et af mine absolut favoritbrands, når det kommer til hårpleje, og eftersom jeg manglede en ny hårolie, faldt valget på denne. Det er normalt en pricy sag, men fik den heldigvis til en god pris her. Elsker Kérastases hårolier – de dufter også helt fantastisk!
 3. Tarte Amazonian Clay Foundation
  Jeg har villet prøve den her i lang tid – også lang tid før Tarte overhovedet kom til Danmark. Nu har jeg prøvet den, og jeg forstår godt, hvorfor den i mange år har været så populær. Amazonian Clay giver et mat look og relativt høj dækning, og så holder den virkelig godt. Så den er perfekt til lange dage eller en aften i byen!
 4. Origins A Perfect World Body Cream
  Jeg elsker at smøre mig ind i en god creme, og denne er ingen undtagelse. Så lækker og frisk i duften, og så fugter den godt uden at fedte.
 5. Milk Makeup Matte Bronzer Stick “Baked”
  Jeg har hørt mange gode ting om Milk, siden de lancerede i Danmark sidste år, og her er så det første produkt, jeg valgte at købe fra dem. Jeg så den over hos Lasse Brogaard og syntes virkelig den så ud til at kunne noget. Det kan den altså også! Den er helt perfekt til at lave let contour, og så blender den så fint ind i huden. Det er svært at fucke up med den her.
 6. Clinique iD Cartridge Concentrate for pores & uneven skin texture
  Sidste år var jeg med til lanceringen af Clinique iD, som er et skønt koncept. Man vælger sin foretrukne “base” og kombinerer den så med et af de her fire cartridges, som er målrettet ens hudtype. Desværre manglede min goodiebag sidste år sådan et cartridge, så nu har jeg fået købt en selv. Jeg glæder mig til at bruge den i kombination med Hydrating Jelly.
 7. Origins Three Pary Harmony Essence
  Jeg elsker en god essence og kunne ikke stå for denne, da jeg læste om den. Jeg håber, den leverer gode resultater!
 8. Meraki Multi Oil
  Hvis der er noget, jeg elsker at bruge på min krop, så er det olie. Jeg kan især godt lige dem med en lækker, naturlig duft, og Merakis udgave her tænker jeg nok, at jeg skal blive gode venner med. Den koster under 300 kroner – en ret fin pris for 300 ml! Den fås også i en mindre størrelse eller uden parfume, hvis man foretrækker det. Jeg kunne godt finde på at købe den parfumefri udgave også, hvis jeg bliver glad for kvaliteten.
 9. M2 Beauté Eyelash Activating Serum
  M2 Lashes er slet ikke et nyt produkt fra mig – det er tredje gang, jeg har den nu. Du kan jo evt. følge linket og læse min første anmeldelse fra 2016! Jeg har svært ved at slippe mange penge for en vippeserum, men heldigvis fås den (stadig) til næsten halv pris hos nicehair.
 10. Davines Your Hair Assistant Silkening Oil Mist
  Davines er et andet hårplejebrand, jeg rigtig godt kan lide, og da jeg faldt over denne, måtte jeg prøve den! Olie-mist er ikke så populært, føler jeg, men for mig er det næsten et uundværligt produkt, når jeg styler mit hår. Mit hår kan nemlig blive ret tørt og frizzy, og derfor er en oliemist, som godt kan tåle at komme i bunden af håret også, helt genial. Prøv det, hvis du også er plaget af frizz!

Det var mine køb for denne gang og mine tanker om dem. Jeg håber virkelig, det kan inspirere til nogle af dine kommende køb! Måske du allerede har prøvet nogle af produkterne og vil dele dine tanker? :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails of the day: Lilac Blossom