Beautiful news

Ny favorit i min hudplejerutine: Korres Cleanser

korres, korres skincare, korres hudpleje, korres milk cleanser, bblogger, bbloggers, beauty, skønhedsblog, caroline overgaard, skønhedsblogger

Jeg har altid elsket Korres’ produkter, så da jeg på min ferie til Grækenland ikke var så gode venner med den cleanser, jeg havde med (mere om det en anden gang), tænkte jeg, at jeg måtte prøve en fra det græske mærke.

Det her er en mild, rimelig standard cleansing milk, som renser min hud mildt og effektivt. Hvis ikke man har noget imod parfume i sin hudpleje, så er denne her et rigtig godt valg. Min hud reagerer ikke rigtigt på parfume, så for mit vedkommende gør det ikke så meget :) Jeg har brugt denne hver dag siden jeg købte den og kan varmt anbefale den! Hvis denne cleanser lyder som noget for dig kan du finde den HER :)

Xx Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful news