Everyday Makeup Look

Ny favorit hårpleje: Organic Hairspa

organic hairspa, organic hairspa haircare, haircare, beauty blog, beauty blogger, bblogger, bbloggers, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger

Den sidste måneds tid er jeg blevet forelsket i det her mærke, som i virkelig smaskforelsket. Denne her serie gør lige præcis, hvad den skal for mit hår hver gang. Hvis I har fulgt med herinde i noget tid, så ved I, at jeg har ret tykt hår – der er meget af det, men det er så fladt, som det overhovedet kan blive, så jeg har brug for noget volumen i rødderne, men fugt i spidserne. Hvis nogle af jer ligger inde med samme problem, så læs endelig med videre:)

Jeg er ikke kun vild med Organic Hairspa pga. effekten af deres produkter, jeg er også vild med dem af mange andre grunde. F.eks. er deres produkter fremstillet med økocertificerede ingredienser, så hvis man i sin hverdag går op i økologi, er de her helt sikkert værd at give et kig.

Jeg fik fingrene i deres Magnicent Volumizing Shampoo & Conditioner som virkelig efterlader mit hår med en let og luftig følelse. Shampooen indeholder hydrolyseret hvedeprotein og ginseng, som skaber spændstighed og fylde. Disse produkter er velegnet til fint hår, men de fungerer altså ganske fint for mig med tykkere hår;)

Jeg har prøvet rigtig mange hårmasker gennem tiden, nogle gode, andre knapt så gode, og Nourishing Hair Mask ligger helt sikkert i den gode ende hos mig. Det her er en genopbyggende hårkur, som er velegnet til alle hårtyper. Den indeholder bl.a. arganolie og sheasmør, som styrker og genfinder fugtbalancen i håret. Jeg lader masken sidde i 5-10 minutter og skyller den derefter ud:)

Jeg er storforbruger af olier og serummer til mit hår, Argan Elixir er en klar favorit! Jeg er især vild med denne her, fordi den slet ikke tynger mit hår på nogen måde. Mange olier kan være for tunge til mit skandinaviske hår, men det er denne her altså ikke! Olien indeholder argan-, macadamia- og hørfrøolie, der hjælper mod tørhed og frizz.

Hvis produkterne lyder som noget for dig, så kan du tage et nærmere kig på dem lige her. Produkterne føres i udvalgte frisørsaloner landet over:)

Hav en dejlig dag, de damer!

♥ Caro
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.
   

1 kommentar

  • Jeg har virkelig tykt hår (som i helt ekstremt faktisk) og selvom jeg synes at volumen ikke rigtig er det store problem for mig, da mit hår fylder så meget som det gør, så kan det alligevel godt se lidt flat ud og spidserne trænger virkelig til kærlig omsorg… hele tiden! Jeg er derfor nødt til at prøve de her produkter du har delt – og så ser flaskerne jo bare så fine ud altså. Hvem vil ikke have dem stående fremme? <3

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday Makeup Look