Test af Swiss Lashes: før og efter

Nude & matte makeup look

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beautyJeg elsker at give mig i kast med nye looks for tiden, og senest var det dette nude look, som jeg synes er noget, der klæder stort set alle og kan se virkelig sexet ud.

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

Looket: Nude nuancer

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beautySom altid har jeg gjort rigtig meget ud af min base. Denne gang har jeg haft ekstra fokus på contour og highlight og brugt godt med bronzer. Det synes jeg klæder nude øjne og læber rigtig godt! Jeg har lavet et meget simpelt, mat øjenskyggelook med masser af mascara (som sædvanligt) og derudover brugt en varm nude farve på læberne.

Produkter jeg har brugt

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

Ansigt

Min favoritprimer og -foundation kom naturligvis på i dagens anledning. Derudover har jeg brugt nyheden #Insta Conceal & Contour fra Rimmel. Det er et rigtig godt lille redskab til at skabe meget naturlig contour og highlight. Under øjnene har jeg brugt Naked Skin Concealer fra Urban Decay. Jeg har lagt et let lag pudder i T-zonen, hvor min hud skinner lidt – her har jeg også brugt en fra Rimmel, som jeg personligt synes gør det rigtigt godt med pudder! Jeg har brugt Too Faced’s Chocolate Soleil Bronzer til at give mig en lækker, solkysset glød. Cherry on the top er naturligvis highlighter, og her har jeg brugt den lækre Highlighter Palette fra Huda Beauty i “Pink”.

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

Øjne

Over hele øjenlåget har jeg lagt Soba. Den er blevet blendet ud med Charcoal Brown, som jeg har lagt i yderste øjenkrog og globelinjen. I inderste øjenkrog har jeg brugt Ricepaper – alle tre fra MAC. På brynene har jeg brugt den lækre øjenbrynsblyant fra Model Co, som jeg fik i min sidste Goodiebox (den kan I læse mere om her).

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

Læber

Jeg har brugt (P)outliner fra Marc Jacobs i farven Honey(bun) som lipliner, før jeg lagde den fine, flydende læbestift fra Too Faced. Her ser I Melted Chocolate i farven Milkshake. Det er virkelig en anbefalelses læbestift, som, foruden at score topkarakter i kvalitet og holdbarhed, har den lækreste duft!


look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty

look, makeup, nude makeup, blog, blogger, beautyblogger, beauty blogger, blog, beauty blog, skønhedsblog, camilla nørgaard, camilla nørgaard christensen, camillanoergaard.dk, bloggers delight, dk, beauty… And that is it! Hvad synes I om looks som dette? <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Swiss Lashes: før og efter