OGX Coconut Water Shampoo og balsam

Nødhjælp til slidte lokker

maria nila, vegan, haircare, shampoo, hårkur, hårmaske, hair mask, leave-in, repair, maria nila repair, blog, blogger, beauty blog, skønhedsblog, skønhed, beauty, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, dk, bloggers delightMaria Nila Repair | Buy here with 23 % off!

De fleste har efterhånden fået øjnene op for svenske Maria Nila og deres fantastiske serie af vegansk hårpleje og -styling. Dét har jeg også, og senest har jeg prøvet disse to produkter fra Repair-serien.

Hårmasken bruger jeg efter en plejende shampoo, og den efterlader mit medtagede hår så fint og blødt. Jeg har virkelig prøvet mange hårkure, og denne er klart en af de bedre! Efterfølgende bruger jeg seriens Leave In Cream i fugtigt hår og lader det lufttørre, hvis tiden altså er til det, for at skåne det så meget som muligt ;)

Disse to produkter gør virkelig underværker for mit hår, og hvis I er andre, der går og har brug for lidt intensiv pleje til lokkerne, kan jeg varmt anbefale de fine pastelgrønne banditter. Er man fortaler for cruelty-free skønhedsprodukter, er Maria Nila også et kæmpe hit!

Både hårmaske og leave-in fås hos Beautycos til hhv. 159 og 169 kroner – den vejledende udsalgspris er altså 200 kroner for begge produkter, så der er lidt at spare her :)

Hav en skøn, skøn lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OGX Coconut Water Shampoo og balsam