Nyhed: Ny visuel identitet til Balance Me

Nilens Jord Hudpleje

nilens jord, nilens jord hudpleje, nilens jord skincare, nilens jord skønhed, nilens jord beauty, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, skønhedsblog, makeup blog, caroline overgaard, sund hudpleje, allergivenlig hudpleje

Okay… Nilens Jord er UDEN tvivl gået hen og blevet et af mine absolut yndlings skønhedsbrands, overhovedet. Og hundrede procent mit yndlings danske mærke, så er det sagt. Jeg lavede for nyligt et indlæg med en af deres smukke øjenskyggepaletter HER, som I da helt sikkert skal tjekke ud hvis ikke I har set det endnu;)

Men i dag står den altså på hudpleje, og hold nu op hvor har Nilens Jord imponeret mig på den front. For det første er alt deres hudpleje uden parfume, parabener, æteriske olier og er allergi-certificeret, det bliver altså ikke meget bedre.

Nedenfor kan I læse lidt om hvilke produkter jeg har testet og hvad jeg synes om dem. En lille spoiler, jeg er faktisk ret vild med det hele…

Nilens Jord Face Scrub, 165 DKK 

Egentlig var jeg gået over til kemisk exfoliering, da det for mig er det mildeste og mest effektive, men da denne her kom ind ad døren, tænkte jeg, at den da også lige skulle testes. Denne scrub er super mild mod huden og giver en blid exfoliering, da skrubbekornene kommer fra naturlig silica mineral. Ingredienser som shea butter og saccharide isomerate er med til at tilføje fugt til huden, og dét kan jeg altså nikke genkendende til. Min hud føles på ingen måde “stram” når jeg bruger denne scrub, faktisk velfugtet. Min Peter Thomas Roth kemiske exfoliering er altså rykket til gemmeren for nu, denne her er klart en ny favorit.

Nilens Jord Cleansing Foam, 190 DKK 

Rensegels og skum har haft et lidt dårligt ry de sidste par år for at udtørre huden, men helt ærligt, så udtørrer denne her på ingen måde min hud. Produktet siges at skulle fjerne makeup samt rense huden. Personligt ville jeg altid fjerne min makeup med en rensevand inden jeg rensede min hud, så jeg kan ikke sige, hvordan den performer som makeupfjerner. Dog vil jeg sige, at denne her rensefoam renser min hud så godt, og ligesom scrubben efterlader den ikke min hud med den stramme følelse, hvilket jeg tit synes er problemet med disse typer rens.

Nilens Jord Serum, 275 DKK

Serums ligger prismæssigt desværre ofte i den meget dyre ende. Jeg sværger til Estée Lauders Night Repair serum, men med mit SU-budget er det altså bare ikke en realitet. Hvis dit budget heller ikke tillader luksusvarianten, så burde du altså lige kigge her, for Nilens Jord har altså fat i noget til en fabelagtig pris.

Serummen indeholder bl.a. naturlig hyaluronsyre, som er med til at binde fugten til hudens celler, som huden i den grad har brug for her i vinterperioden. Den fungerer enormt godt under dagcreme og makeup, jeg er virkelig imponeret over denne her og kunne sagtens finde på at gå ud og købe den selv:)

Nilens Jord Øjencreme, 230 DKK

Nilens Jord har også valgt at bruge hyaluronsyre i deres øjencreme og hurra for det! Den indeholder derudover E vitamin, arganolie, canolaolie og mandelolie. Jeg bruger denne her både morgen og aften. Den sidder super fint under min concealer og er virkelig behagelig omkring øjenområdet. Ligesom serummen er jeg overrasket over prisen, da den helt sikkert føles meget luksuriøs.

Nilens Jord Face Cream Normal Skin, 270 DKK 

Ved første øjekast var jeg lidt nervøs for denne her dagcreme, da den er lidt federe i konsistensen end hvad jeg er vant til. Selvom at jeg ikke døjer med særlig fedtet hud længere, så kan min t-zone altså hurtigt komme til at skinne lidt for meget, så tit er en gelcreme nok for mig i dagtimerne. Da jeg påførte cremen første gang, tænkte jeg, at den var meget drøj i brug og alt for fed for mig! Men jeg fandt hurtigt ud af, at man bare ikke skal bruge særlig meget af den og at den trænger rigtig hurtigt ind i huden og efterlader huden med den mest velfugtede følelse, jeg er SÅ vild med denne her! Jeg ville dog ønske at Nilens Jord havde en gelversion til kvinder med en mere olieret hud, for denne her bliver nok en anelse for fed til mig i de varme måneder…

Alt i alt er jeg SÅ imponeret og har ryddet hele badeværelseshylden så de her kan hjælpe min hud hver morgen og aften. Helt ærligt, så synes jeg, at Nilens Jord burde gør det vanvittigt godt for tiden. Mens jeg skriver det her indlæg kl. 00:15 onsdag aften (døgnrytme er officielt ødelagt efter eksamen), kan jeg ikke lade være med at savle over samtlige produkter fra deres sortiment, iih!

Hvis I selv ligger inde med nogle wonderprodukter fra Nilens Jord, så skriv det endelig nede i kommentarfeltet <3

Kærligst,
Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed: Ny visuel identitet til Balance Me