12 days of Benefit 💗

Nilens Jord Eyeshadow Symphony

bedste279

Hvis I har fuldt med her på bloggen i et stykke tid, så ved I måske, at jeg er en kæmpe fan af Nilens Jord. Deres hudpleje er fantastisk (både hvad angår pris og ingredienser) og det samme er deres makeup. For små tre uger siden var jeg så heldig at modtage deres smukke Eyeshadow Symphony lll palette. Paletten er limited edition og fås kun i november og december, så I må ud og få fingrene i den, ladies!

nilens nord, nilens jord skønhed, nilens jord makeup, dansk makeupmærke, bblogger, bbloggers, skønhedsblogger, skønhedsblog, makeupblog, caroline overgaard Der er lidt for alle i denne her palette. Farverne veksler fra lyse jordfarver, som er perfekte til hverdag, men har også nogle smukke, dybe nuancer, perfekt til en aften i byen! Selv har jeg til hverdag været glad for at bruge de tre første skygger i paletten. MEN! I dette indlæg tænkte jeg, at jeg ville gå lidt udover min comfort-zone og prøve andet end de neutrale skygger jeg altid bruger, så i dag går vi altså all in på lilla blommefarver :)
bedste276

Det skal altså lige siges, at denne øjenmakeup blev kreeret på meget få minutter, efter en produktiv dag på studiet, aftaler, og et spændende event (som jeg kommer til at skrive lidt mere om snart). Og jeg vil sige, at øjenskyggerne er SÅ nemme at påføre, de blender utrolig godt sammen og er enormt pigmenteret. Både de matte skygger samt dem med shimmer i.

hhh

Som nævnt ovenover er paletten limited og fås altså kun her i december. Skyggerne er uden parfume, æteriske olier og parabener (måske den største grund til at jeg er så vild med Nilens Jord…). Dette produkt er perfekt hvis du ligesom jeg, elsker at lege med øjenskygger og vil også være en overdrevet lækker julegave til en makeupelsker :)

Glædelig 1. december, de damer!

Kærligst,

Caro

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 days of Benefit 💗