My Spring Wishlist

Niki de Saint Phalle

Niki de Saint Phalle, udstilling, arken, ishøj, arken ishøj, københavn, copenhagen, arken københavn, kunst, museum, kunstmuseum, exhibition, forår 2016, 2016, kultur, dk, danmark, blog, blogger, camilla nørgaard christensen, carola, carola blog, carola blog dk, bloggers delight

Tilbage i februar var jeg til åbningen af Arkens flotte Niki de Saint Phalle udstilling. Det er virkelig sjældent, at jeg kommer på museumsbesøg, men det skal der altså laves om på. Jeg var så blown away over denne udstilling – måske også fordi, at vi blev vist rundt af udstillingens kurator, som kunne fortælle os alverdens interessante ting om den megaseje fransk-amerikanske kunstner, der havde døjet med mange forfærdelige ting i løbet af sit liv.

Jeg er virkelig fascineret af den måde, Niki de Saint Phalle har levet sit liv på, og hvordan hun gennem kunsten har “overlevet” de hårde oplevelser, som hun har haft. Udstillingen i sig selv er, om man kender til Saint Phalle’s baggrund eller ej, utroligt smuk og velkurateret! Jeg vil dog varmt anbefale, at man læser lidt op på hende, inden man besøger udstillingen.

Er der nogen af jer, der allerede har besøgt udstillingen? Ellers er det altså bare afsted, de damer! Den kan ses til og med 12. juni.

♥ Camilla
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Spring Wishlist