SEPHORA COLORFUL EYESHADOWS

New season faves

new season, blog, modeblog, blogger, modeblogger, ny sæson, favoritter, efterårstøj, efterårsmode, efterårsfavoritter, collage, fall news, AW15, wood wood, ellos, asos, vagabond, ganni, calvin klein, baum und pferdgarten, camilla nørgaard christensen, scent of fashion, fashion blog, fashion blogger, style blog, sporty, motel, minus, boozt, rabatkode, tilbud, udsalg, nyheder, efterårsnyheder, webshop

12345678 – 9
101112131415 – 16

God eftermiddag, ladies! Jeg kom først ud af sengen hen ad formiddagen (mest afslappede weekend nogensinde, haha), og siden da har jeg brugt tiden på at finde nogle lækre items frem, som kan bruges ind i efteråret. Jeg er de sidste par måneder blevet lidt mere bevidst om min stil, som er blevet mere sporty og enkel. Det synes jeg, collagen her afspejler meget godt – selvfølgelig med lidt sager, der falder uden for kategori – sådan skal det næsten være ;)

Jeg læste i Eurowoman forleden, at flaskegrøn åbenbart får en revival til efteråret og skulle være the shit, så hvis man er typen, der følger trop på sådan nogle trends, kunne man jo snildt hapse den fine frakke fra Minimum, som endda er på udsalg! Derudover har jeg bare fundet nogle lækre sko og andre ret behagelige sager – heriblandt løse bukser, som jeg for alvor har fået øjnene op for nu. Det ene par, jeg har, er allerede ved at blive godt slidt! Så dem ville jeg gerne supplere med sådan et par fra Asos, der ligner dem ret meget – og boyfriend jeans’ene fra Calvin Klein er jo bare cool. Jeg kunne blive ved, men jeg tror, jeg holder her, haha!

Har I en favorit? Og hvad vil I gerne hoppe ind i efteråret i? Altså, jeg er godt klar over, vi kun er i juli, men kig lige ud af vinduet engang… I mine øjne er det næsten efterår allerede!

♥ Camilla
Follow on Bloglovin
Indlægget kan indeholde affiliate links og/eller sponsorerede varer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA COLORFUL EYESHADOWS