2710|13

New necessities

Se nu nogle fine ting, jeg har fået fra Ezzence.dk! Jeg har været så heldig at modtage et gavekort dertil og valgte at bruge det på tre ting, som jeg længe har tænkt på, jeg gerne ville have fat i.

Den første er Photo Finish Lipstick i farven “Lavish” fra Smashbox – den fineste røde læbestift! Jeg prøvede den, så snart jeg havde åbnet pakken, og lad mig bare sige, at jeg er imponeret. Formularen er superlækker, den er på ingen måde udtørrende på mine ellers meget irritable og tørre læber, og så er farven bare lige i skabet. Som beskrivelsen lyder, er denne serie af læbestifter ligesom fugtighedscreme til læberne. De indeholder bl.a. E-vitamin og Tahitian blomst, som er med til at give en konstant hydrering og komfort. Og det er altså ikke bare bullshit, for det føles virkelig sådan! Mit råd til jer er at google farverne, så I kan se dem på, for billederne af læbestifterne i sig selv lyver meget farvemæssigt. Lige nu kan læbestifterne erhverves for 80 kroner (mod en normalpris på 150) her, hvor I har ni fine farver at vælge imellem.

De to næste produkter har jeg endnu ikke prøvet ordentligt, men jeg har et meget godt indtryk af dem begge. Peppermint & Avocado volumizing & clarifying shampoo fra Philip B. (60 ml, 100 90 kr. her) købte jeg, fordi jeg i løbet af ugen bruger rigtig mange forskellige produkter for at tæmme manken, om man vil. Derfor er det jo en rigtig god idé at bruge en dybderensende shampoo ca. en gang om ugen, og det har jeg tænkt mig at gøre med denne lille fætter, som har en praktisk størrelse, også i forhold til, at den ikke skal bruges så ofte som min almindelige shampoo. Jeg læste først om den her, så da jeg faldt over den på webshoppen, tænkte jeg, at jeg ville give mig i kast med den. Lige nu kan jeg i hvert fald konkludere, at peppermynteduften er intet mindre end himmelsk!

Til sidst det køb, som jeg nok er mest begejstret for, nemlig Lait Creme Concentre fra Embryolisse (30 ml, 129 kr. her, 75 ml, 199 169 kr. her), som efterhånden er et meget hypet og velkendt produkt i beautyverdenen. Det er en creme, som lover at fugte, pleje og reparere og “udrydde” al den tørhed, der måtte være. Derfor glæder jeg mig især til at tage den i brug her i vintertiden, og jeg har også tænkt mig at bruge den under min makeup, så min ansigt får den bedst mulige chance for en flot glød. Cremen er lidt af et multi-produkt – den kan nemlig også bruges til at fjerne makeup, som en reparerende maske, som aftershavecreme eller som babypleje. Det sidste kan jeg nok godt love, at jeg ikke får brug for at bruge den til, men i hvert fald glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med den! I første omgang har jeg købt 30 ml-versionen, men lur mig, om jeg ikke bliver så glad for den, at jeg går op i størrelse næste gang.

Og hey – i morgen torsdag d. 31. oktober holder Ezzence kæmpe fødselsdagsudsalg med 50% på over 4000 skønhedsprodukter, bl.a. fra mærker som Ole Henriksen, CLEAN, Redken, Kevin Murphy, John Masters, Elizabeth Arden, Philip B og OPI. Det er da en meget god grund til at kigge forbi og gøre sig et kup! Jeg er i hvert fald kæmpe fan af deres store udvalg og altid gode tilbud.

 

Sponsoreret

Næste indlæg

2710|13