Pink animal

New in: McQ by Alexander McQueen clutch

McQ by Alexander McQueen, McQ Alexander McQueen, Alexander McQueen, clutch, black, sale, leather, laser cut, blog, modeblog, McQ Alexander McQueen clutch, spartoo

McQ by Alexander McQueen, McQ Alexander McQueen, Alexander McQueen, clutch, black, sale, leather, laser cut, blog, modeblog, McQ Alexander McQueen clutch, spartoo

Jeg fortalte jo i et tidligere indlæg, at jeg selv havde fået høstet lidt fra udsalgene her på falderebet, og her får I så det første af mine to køb. Det var med spænding og gode forventninger, at jeg hentede pakken på posthuset. Det er ikke så tit, at jeg gør mig i designerkøb, og så var jeg bare så spændt på at se den her i virkeligheden, for den er simpelthen bare så flot!

Clutchen fra McQ by Alexander McQueen har jeg haft et godt øje til et stykke tid, så da den blev sat ned med 40 % eller deromkring og jeg havde en god rest liggende på mit gavekort, blev den min for under en plovmand! Det er altså ret tilfredsstillende, når man får noget så lækkert uden at være nødt til at spise havregrød resten af måneden! Den er en del større, end jeg havde regnet med, men det gør skam slet ikke noget. Det gør den nemlig helt perfekt til alle de små ærinder, man render, og så selvfølgelig på byture. Der er masser af plads til pung og diverse fornødenheder! Jeg er virkelig vild med det laserskårne læder og synes, det ser noget så cool ud. Den ligner bestemt ikke noget, jeg har i forvejen, og så passer den alligevel til alt, hvad jeg ejer. Vi er allerede gået hen og blevet rigtig gode venner, kan I måske fornemme!

Clutchen har jeg købt inde hos Spartoo, som udover en masse billige varer også har en virkelig god luksussektion, hvor der foruden McQ by Alexander McQueen også findes Kenzo, Sigerson Morrison, Paul & Joe og mange andre velkendte designere. Lige den her clutch er desværre udsolgt nu, men jeg har da spottet en del andre lækre udsalgskøb derinde!

Næste indlæg

Pink animal