Damaged hair heroes from Aluminé

NARSissist Unfiltered Blush Palette

bjhbj411

Jeg er altid spændt på at se de nye kollektioner fra NARS. De laver altid de smukkeste kollektioner og samarbejder og er generelt bare et af mine absolut yndlings mærker når det gælder makeup.

Dette forår har NARS fokus på en frisindet forårskollektion, som bærer præg af smukke brændte nuancer, blålige toner og generel inspiration fra vilde blomster.

I kollektionen er der en variation af læbestifter, øjenskygger og blushes som alle fungerer så fint til forårets lysere tider. Francoise Nars har (selvfølgelig) selv skudt kampagnen og hans muse til kampagnen er Daria Strokous.

bjhbj410

 NARSissist Unfiltered Blush Palettes 

Altså da jeg modtog denne her blush palette døde jeg lidt indeni (på den gode måde selvfølgelig!). Jeg var før i tiden ikke den store blush-fan, men alle de blushes jeg har prøvet fra Nars har jeg virkelig elsket. Denne her palette er ingen undtagelse, faktisk har jeg brugt den hver dag siden jeg modtog den for 5-6 ugers tid siden :)

Der er to forskellige paletter i kollektionen, denne her og en anden super smuk palette med flere kølige nuancer.
Denne palette består af 6 smukke blushes med varme undertoner og kan bruges til alle hudtoner, men er især genial til medium og mørk hud. Jeg synes faktisk, at jeg nogenlunde kan få alle farver (bortset fra den røde…) til at fungere på min blege vinterhud, dog vil jeg sige, at jeg nok kommer til at bruge paletten meget mere når huden får lidt mere farve til forår og sommer.

5 ud af de 6 blushes er limited edition – den eneste blush, som ikke er limited edition er Exhibit A – og nuancerne varierer mellem matte og shimmery formler.

NARSissist Unfiltered Blush Palette, nars makeup, nars spring 2017, nars blush palette, nars blushes, bbloggers, bblogger, beauty blog, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard Fra venstre mod højre: “Watch me!”, “Me First”, “Take Over”, “Out There”, “Chic” og “Exhibit A”.

Jeg har især været enormt vild med at bruge “Watch Me” som highlighter over kindbenene, under brynbenet og i min inderste øjenkrog. Den har den fineste gule undertone, som bare er så smuk! Highlighteren er ikke vanvittig intens (som fx BECCA Champagne POP), så den er perfekt til hverdag. “Me First” og “Out There” har også fået rigtig meget kærlighed fra mig de sidste par uger :)

Jeg kan HELT klart anbefale denne her palette hvis man elsker at eksperimentere med forskellige blushfarver. Jeg er kæmpe fan og er sikker på, at jeg kommer til at bruge den rigtig meget de næste mange måneder. Sig endelig til hvis I vil se farverne in action!

Kærligst,

Caro

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damaged hair heroes from Aluminé